Hertogin Sarah Ferguson over plastische chirurgie

Over een week blaast de hertogin van York zestig kaarsjes uit. Om haar oudere huid jonger te laten lijken, heeft ze het één en ander aan zichzelf laten knutselen, zo vertelt ze openhartig.
Hertogin Sarah Ferguson over plastische chirurgie

Proefkonijn

"Ik heb lang geleden botox gebruikt, toen was er nog niets anders beschikbaar. Maar ik hou helemaal niet van de bevroren look die je ervan krijgt. En ik wil gewoon op mezelf blijven lijken. Én dan heb je ook nog die naalden, daar word ik hélemaal niet vrolijk van." De hertogin blijkt een proefkonijn voor een nieuwe behandeling die vers van de pers voor het grijpen ligt. Het gaat om een laser behandeling die een facelift probeert na te bootsen. "Ik ben het proefkonijn van plastisch chirurg Gabriela Mercik. Ik ben een van de weinigen die het tot nu toe doet. Ik vind het erg belangrijk om zo open mogelijk te zijn over wat ik allemaal heb laten verbouwen aan mijn gezicht." Ook vertelt ze dat de behandeling zo'n 3750 pond kost (omgerekend een kleine 4150 euro).

Plastische chirurgie

Fergie heeft inmiddels een hele waslijst aan plastische afspraken op haar naam staan. Zo heeft ze naast botox en laserbehandelingen, ook organische filters laten inspuiten en heeft ze haar gezicht laten liften. Dit laatste niet door middel van een operatie, maar door het spannen van medische draden in haar huid. "De draden worden er met een dunne naald ingebracht en ze houden dan alles lekker omhoog.", aldus de openhartige hertogin.

1998

2016

2018

 

Laatste nieuws