Demi Moore onherkenbaar op catwalk Fendi Couture show

Waar het meest over gesproken wordt, is het 'nieuwe' gezicht van Demi Moore.

Demi Moore Fendi

De Fendi S/S 2021 couture show was er één om niet snel te vergeten. Van mode-veteranen Naomi Campbell en Kate Moss op de catwalk tot de prachtige creaties die voorbij kwamen. Maar waar het meest over gesproken wordt, is het 'nieuwe' gezicht van Demi Moore.

Onherkenbaar

Een van de hoogtepunten van Haute Couture fashion week was absoluut de Fendi couture show. Kim Jones presenteerde gisteren zijn eerste couture collectie voor het modehuis en dat was een bijzonder moment.

De ontwerper strikte een lijst aan a-list modellen om de publiek vrije show te lopen en zelfs Demi Moore was van de partij. De 58-jarige actrice kreeg de eer om de show te openen. Al moest er even twee keer gekeken worden om haar te herkennen.

Plastische chirurgie

Op Instagram laat Demi weten dat het moment een tienerdroom was die eindelijk in vervulling is gegaan. Volgers reageren massaal dat ze schrikken van haar uiterlijk. 'Wat is er met haar gezicht gebeurd!?' wordt meermaals gevraagd. Een ander reageert: 'Dit lijkt niet op Demi Moore. En als ze het wel is, dan is haar plastisch chirurg een kwakzalver.'

Benieuwd geworden? Bekijk onderstaande beelden en oordeel zelf.

Mode
  • The Sun
  • BrunoPress