Kijk mee: zoon Victoria Beckham lijkt sprekend op zijn moeder

Romeo Beckham, de zoon van David en Victoria Beckham, pronkt op de cover van Vogue. Wat meteen opvalt: de 18-jarige lijkt sprekend op zijn moeder.

Covermodel

De eens zo kleine Romeo is geen klein jongetje meer. De inmiddels tiener gaat zijn ouders achterna de spotlights in en schittert voor het eerst als covermodel voor de L'Uomo Vogue Generation Issue.

Op de cover draagt het jonge model een oversized sweater, broek en Prada laarzen. Op andere beelden showt hij zijn vooral blote bas. Onder andere in een cropped tanktop met rood leren broek en in een broek met drukke print en losgeknoopt smoking-jasje. De foto's werden geschoten door fotografen Mert Alas en Marcus Piggott.

Het is niet de eerste keer dat Romeo voor de camera staat. Op 10-jarige leeftijd was hij het gezicht van de Burberry SS13 campagne.

Zo moeder, zo zoon

Trotse moeder Victoria deelt verschillende beelden van Romeo op haar eigen Instagram, waaronder de cover. 'Proud of you', luidt het bijschrift. Op zo'n knappe zoon kan ze zeker trots zijn, zo vinden ook haar volgers. Naast alle complimenten is voordal de gelijkenis tussen moeder en zoon erg opvallend. Romeo heeft echter ook was weg van zijn vader Davis, die vroeger ook met platinablond haar door het leven ging.

Kijk mee en oordeel zelf.

Bron: Grazia, People Magazine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.