3x websites voor de perfecte interieurinspiratie

Ben je van plan om binnenkort de inrichting van je huis te veranderen en op zoek naar plekken waar je inspiratie vandaan kunt halen? Dan hebben we hier het antwoord. Op deze drie website vind je alle informatie, inspiratie en meubels die je nodig hebt.

3x websites voor de perfecte interieurinspiratie

1. Cafedeco

Dit nieuwe online platform biedt naast heel veel wooninspiratie ook een uitgebreid aanbod aan meubels. Wat deze website zo lucratief maakt, is het zoeksysteem. Als je bijvoorbeeld in een hotel een lamp hebt gespot die je zelf graag zou willen hebben, dan hoef je simpelweg een foto te sturen naar het team van Cafedeco en zij zullen voor je uitzoeken waar het meubelstuk vandaan komt. Handig!

2. Stijlvol Styling

Deze blog van interieurstyliste Susanne is niet alleen fijn om inspiratie op te doen, je leest er ook alles over de laatste nieuwtjes, trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en design.

3. My Lovely Home

De stijlvolle blog My Lovely Home focust zich op het geven van handige tips voor het inrichten van verschillende ruimtes. Je voortuin laten verbouwen, een zwembad creëren in een klein buitenhuisje, of ideeën voor het inrichten van hét ideale thuiskantoor... Je leest 't op deze website.