7x royal pubers en hun kledingstijl

Een puber zijn is natuurlijk al moeilijk genoeg, laat staan wanneer de hele wereld meekijkt. Maar net zoals alle andere tieners, zijn ook prinsessen bezig met hun uiterlijk én het vinden van hun eigen kledingstijl. Van keurig gekleed tot helemaal in het zwart... We zetten er zeven voor je op een rij.

7x royal pubers en hun kledingstijl

1. Lady Louise

De jongste kleindochter van de Britse koningin Elizabeth is nog niet op stijlexperimenten betrapt. Ze wordt voornamelijk gespot in een schooluniform, rijkleding of iets sportiefs. Een openbare gelegenheid? Dan kiest de zestien jarige voor klassieke en tijdloze items.

2. Prinses Ingrid Alexandra

Voor de Noorse prinses is ‘zwart het nieuwe zwart’. Als het echt moet, voor speciale gelegenheden, wil ze de overstap nog wel eens maken naar een andere kleur, maar anders houdt ze het graag bij donkere kleuren.

3. Kroonprinses Elisabeth

De Belgische kroonprinses maakt sinds een paar jaar werk van haar garderobe. Snappen wij want wanneer je later koningin wordt, wil je natuurlijk niet je hele leven geconfronteerd worden met niet al te modieuze puberfoto’s. Er hangt van alles in haar kasten, maar haar favoriet is het Franse label Maje: jong, vlot maar toch representatief.

4. Kroonprinses Leonor

Deze jonge kroonprinses heeft op haar veertiende nog niet zoveel inspraak op wat ze draagt. De Spaanse wordt het meest gespot in tijdloze jurkjes in de kleuren rood, grijs of blauw.

5. Prinses Laetitia Maria

De Belgische zit op dit moment op een Engelse kostschool waar ze dagelijks een schooluniform draagt. Privé is ze weinig uitgesproken en is het duidelijk dat ze nog even moet zoeken naar welke kleuren en stijl bij haar passen.

6. Prinses Alexia

Onze eigen prinses Alexia heeft overduidelijk lol met haar outfits en haar geheime account op het sociale media platform Instagram. Hierop plaatst ze foto’s van haar samengestelde kledingsetjes, compleet met maquillage en gefotografeerd op koninklijke marmeren vloeren.

7. Prinses Amalia

Prinses Amalia lijkt nog een beetje te zoeken naar haar eigen stijl. Voor openbare gelegenheden kiest ze vaak voor klassieke items, soms geleend uit haar moeders kast. Privé draagt ze toch liever een jeans of een makkelijk jurkje.