Verrassende programmering Art Rotterdam 2020

Voor de 21e editie van kunstbeurs Art Rotterdam heeft de organisatie weer een inspirerend programma samengesteld, met een aantal nieuwe toevoegingen.

Verrassende programmering Art Rotterdam 2020

Nieuw dit jaar

Dit jaar zullen er tijdens Art Rotterdam een aantal nieuwe kunst-uitingen te zien zijn. Waaronder The Performance Show, waarbij non-stop kunstperformances plaatsvinden. Deze optredens vormen een selectie uit het internationale aanbod van galeries, performance-collectieven en musea. Ook is de Mural Machinepainting Show een nieuwe toevoeging aan het programma. Tijdens deze show brengen drie machinepainters om de beurten een schildering op een grote wand aan.

Tot slot heeft de welbekende sectie voor film- en videokunst Projections een make-over gekregen. Vanaf nu zal deze sectie de naam citizenM Projections krijgen, naar de initiatiefnemer: hotelketen citizenM. Hierbij zal het vernieuwde entree-ontwerp van beursarchitect Tom Postma de setting vertonen voor videovertoningen van zo'n 15 werken in verschillende formaten op uiteenlopende schermen. Inspirerend!

Art Rotterdam vindt van 6 t/m 9 februari plaats in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Klik hier voor meer informatie en tickets.