Drie last minute kerstcadeaus

Nog op zoek naar een kerstcadeau voor je moeder, zus, tante, vriendin of jezelf voor de kerst? Met deze drie cadeaus kun je bijna niet de mist in gaan. Eerder deelden we al negen cadeau ideeën, maar daar voegen we er nog drie aan toe. Lees verder voor nog meer inspiratie.

Drie last minute kerstcadeaus

1. MJ Beautysalon Amsterdam

MJ Amsterdam is een parel onder de beautysalons. Niet alleen hebben ze een prachtig interieur, ook de werknemers hebben verstand van zaken. Naast een cosmetisch arts bestaat het team uit beauticians, die verstand hebben van nagels, wenkbrauwen en een goede verzorging van je huid. Hier kom je volledig tot rust na de feestdagen.

MJ Amsterdam, Ceintuurbaan 201, Amsterdam

Klik hier voor meer informatie. 

2. L’AIMÉ geurkaarsen

De wenskaarsen van L’AIMÉ worden handgemaakt in Nederland en zijn samengesteld uit natuurlijk oliën. De kaarsen zijn uitgebracht in twee verschillende geuren: Bois de Tonka en Wild Fig én in twee verschillende formaten. Deze kaars is ook geschikt als je op zoek bent naar een cadeau voor een grotere groep mensen (voor in een kerstpakket bijvoorbeeld). Neem je namelijk minimaal 10 kaarsen af, dan kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Leuk!

Klik hier voor meer informatie. 

3. Rijks, Masters of The Golden Age

Een prachtig koffietafelboek dat een eerbetoon is aan de 17e-eeuwse Nederlandse meesterwerken uit de Eregalerij van het Rijksmuseum. Dit 460 tellende boek is het ideale cadeau voor kunstliefhebbers. Kunstwerken van Rembrandt en Vermeer worden in het boek behandeld. Daarnaast vind je in het boek interviews met Anton Corbij, Angela Missoni, Jimmy Nelson en Erwin Olaf.

Klik hier voor meer informatie over het boek en de andere edities.