5 mode-items die je deze winter warm houden

Na de overdadige feestdagen-gekte hunker je met smart naar de lente, een aangename temperatuur en luchtige jurkjes. Helaas laat dat allemaal nog even op zich wachten en moeten je eerst nog minimaal twee ‘koude’ maanden zien te overbruggen. In stijl, welteverstaan. En met deze items. 

1. Lange puffer jassen

Voor iedereen die het liefst de hele dag een comfortabele deken om zich heen wil slaan, is deze jas de oplossing. Zo lang dat ‘ie bijna de grond raakt, warm én bovenal modieus. Wat wil je nog meer?


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alexis Foreman (@alexisforeman) op

2. Laarzen met grove zool

Laat het maar aan Bottega Veneta over om designs te maken die praktisch en stijlvol zijn. Deze laarzen bieden stevige grip en zijn tevens waterafstotend. Ideaal!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Monikh Dale (@monikh) op

3. Gebreide vesten

Kies voor een aardse kleur of bonte tint en combineer je vest met een bijpassende coltrui, of draag ‘m over een jurk voor een trendy outfit.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rachael Clifton (@bubblyaquarius) op

4. Spencers

Dit mouwloze vest is ideaal wanneer een normaal vest te warm is en een blouse te koud. Goed te combineren met een jeans voor een casual look.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Brittany Bathgate (@brittanybathgate) op

5. Leren broeken

Een item dat al jaar en dag favoriet is in modeland en toch ieder seizoen een verrassende, nieuwe uitstraling heeft. Geeft je outfit een stoere touch en zit bovendien heerlijk warm.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Style Stalker (@thestylestalkercom) op

Laatste nieuws