Dit is de hardst werkende royal van 2019

Van het ene bezoek naar het andere bezoek. Zo ziet je leven van een echte royal eruit, en al helemaal als je één van de kinderen van Queen Elizabeth bent. Volgens de jaarlijkse statistieken, waar het aantal bezoeken van de royals wordt bijgehouden, is prins Charles de winnaar van 2019, met maar liefst 521 bezoeken op de teller.

Dit is de hardst werkende royal van 2019

Bijzonder

Het is een indrukwekkende prestatie van de toekomstige koning van Engeland, die het natuurlijk van de allerbeste geleerd heeft. Op 93 jarige leeftijd weet de Queen nog steeds 300 bezoeken in een jaar uit te voeren, wat meer is dan het aantal bezoeken van de hertog en hertogin van Cambridge bijvoorbeeld.

Prinses Anne

Afgelopen jaren was het steeds prinses Anne, die gekroond werd tot hardst werkende royal. Dit jaar versloeg haar oudere broer haar voor het eerst en nam ze genoegen met de tweede plek met maar liefst 506 bezoeken.

3.500 bezoeken

Vergeleken de andere royals is prins Charles zijn prestatie erg indrukwekkend. Harry kwam op 201 en Meghan had 83 bezoeken. De hertog en hertogin van Cambridge hadden 220 en 126 bezoeken, en prins Andrew haalde het tot 274 voordat bekend werd gemaakt dat de prins contact had met Jeffrey Epstein. In totaal hebben de Britse royals wel meer dan 3500 bezoeken gehad in 2019. Één ding is zeker, de Britse royals werken allemaal hard!