Wauw: dít zijn de zomerfoto’s van het koninklijk gezin

Vrijdagochtend was het voor de koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen weer tijd voor de traditionele zomerfotosessie. De Nederlandse royals poseerden wederom in de tuin van Huis ten Bosch en dat leverde prachtige, kleurrijke foto’s op. Komen ze:

Studs, leer, en een zwart-rode combi, kroonprinses Amalia koos voor rock chique en straalt zo aan het begin van een nieuw hoofdstuk veel zelfvertrouwen uit.

Prinses Alexia is haar veelbesproken modelling skills nog zeker niet verleerd. Wij plaatsten eerst wat vraagtekens bij de felgroene jeans, maar al snel viel het kwartje: de prinses draagt hier de kleuren van de vlag van Wales, het land waar ze straks haar middelbare school afmaakt.

Prinses Ariane lijkt er niet mee te zitten dat ze straks het enige overgebleven A’tje ten paleize is. De jongste dochter van Willem-Alexander en Máxima staat goed gemutst op iedere foto en begint echt al een knappe vrouw te worden!

Gisteren stonden ze nog met hun kaplaarzen aan in rampgebied Valkenburg, maar the show must go on en ook het koningspaar verscheen vanochtend lachend voor de camera’s. Wel spraken de twee zich nog voor de pers vragen kon stellen uit over de overstromingen in Limburg en het overlijden van Peter R. de Vries: “De aanslag en zijn dood zijn een verschrikking, zeker voor degenen die bij hem recht zochten.”

Lief: moeders stevig vastgehouden door haar kroost.

En nog één keer met zijn allen voor het ouderlijk huis.

Laatste nieuws