Gespot: hertogin Kate in prachtige én betaalbare jurk

Net als haar leven, is de inhoud van de garderobe van Kate Middleton iets waar velen van ons alleen van kunnen dromen. Nu is het zo dat de hertogin toch regelmatig toegankelijkere kleding combineert met high end modelabels. Zo ook deze jurk van Needle & Thread. Prachtig!

Gespot: hertogin Kate in prachtige én betaalbare jurk

Van Zara tot Jenny Packham

Net als onze eigen modekoningin Máxima, kiest hertogin Kate ook regelmatig voor een item van Zara of & Other Stories voor kleinere gelegenheden. Tijdens officiële momenten kiest de Britse royal vaak voor Haute Couture, van bijvoorbeeld Jenny Packham of Alexander McQueen. Jurken die duizenden euro’s kunnen kosten.

Receptie

Gisteren, tijdens de receptie in Buckingham Palace om de samenwerking tussen het Verenigd Koninkrijk en Afrika te vieren, droeg ze een nieuw exemplaar van Needle & Thread. Hoewel de jurk niet de gebruikelijke duizenden euro's kost, maar iets meer dan vierhonderd euro, ziet Kate er verbluffend uit. De rode jurk combineerde ze met schoenen van Gianvito Rossi, een Jenny Packham-clutch en oorbellen van Soru. Bekijk hieronder de beelden.