Maak kans op een jurk van Uniqlo x Inès de la Fressange (GESLOTEN)

Elegance loves lente. En stijlicoon Inès de la Fressange ook. Maar waar we extra blij van worden, is de nieuwe voorjaarscollectie die de Francaise in samenwerking met het Japanse kledingmerk ontwierp. Tijdloze basics, zoals de ultieme trenchcoat, klassieke zomertrui en zwierige jurk, sieren de collectie - en binnenkort wellicht ook jouw kledingkast, want Elegance mag 3 items weggeven.

Maak kans op een jurk van Uniqlo x Inès de la Fressange (GESLOTEN)

Uniqlo

Wie is er niet gek op de prachtige en vooral tijdloze items van Uniqlo? Regelmatig scoort een redactielid er een kasjmieren trui of geblokte pantalon. Dit van oorsprong Japanse merk werkt ook mee aan een betere wereld door het gebruik van plastic te verminderen. Samen met model en stijlicoon Inès de la Fressange werd deze prachtige collectie ontwikkeld vol Parisian chic-items.

Winnen

Wat ons betreft is een zwierige jurk dé ideale mode musthave voor de lente en daarom mogen we van dit exemplaar 3 stuks weggeven. Kans maken? Stuur dan een mail met je naam, adres, kledingmaat én de reden waarom jij deze jurk moet winnen naar redactie@elegance.nl. Succes!

thumbnail_image006