Laat je huis deze herfst stralen met bloomon

Dankzij het bloomon-bloemenabonnement heb je altijd verse bloemen in huis, zonder dat je zelf de deur uit hoeft!

bloomon

Herfst in huis

De herfst is begonnen, en dat betekent dat we weer veel tijd binnenshuis zullen doorbrengen. De hoogste tijd om ons huis gezellig te maken met kaarsen en om lekker onder een dekentje te kruipen. Maar weet je wat je huis écht sfeervol maakt deze herfst? Een prachtig boeket bloemen op tafel.

Altijd verse bloemen

Uiteraard hebben we allemaal een druk bestaan, en schiet het er nog wel eens bij in om je leefruimte van gezelligheid, zoals bloemen, te voorzien. Gelukkig heeft Bloomon daar dé oplossing voor gevonden: het bloomon-bloemenabonnement! Met dit abonnement heb je altijd een stralende, verse bos bloemen in huis van de allerbeste kwaliteit. Rechtstreeks van de kweker en zorgvuldig geselecteerd, dus gegarandeerd verse bloemen zonder goedkope groene opvulling, die minimaal 10 dagen vers blijven en prachtig staan.

De verrassende boeketten worden speciaal voor jou samengesteld door bloomons bloemstylisten. Iedere keer word je opnieuw verrast met een uniek design, altijd in de stijl van jouw keuze. Bovendien werkt bloomon alleen met de beste bloemen van het seizoen en creëren ze unieke combinaties waar je zelf niet direct aan zou denken. De perfecte manier om de herfst in huis te halen, toch?

Het mooiste van alles is dat je niet eens de deur uit hoeft; de bloemen worden aan huis geleverd in een speciaal ontworpen bloomon-box. Kies de stijl die bij jouw woning past en bepaal zelf de frequentie waarop je nieuwe bloemen wilt ontvangen. Als dat niet de ideale manier is om binnenshuis van gezelligheid te genieten...

Lifestyle
  • bloomon