Herfst musthave: déze stijlvolle blazer van HEMA is perfect voor het najaar

Blazers zijn al jarenlang onmisbaar in onze kledingkast. De oversized look heeft een hele tijd de boventoon gevoerd, maar inmiddels zien we een verschuiving naar een wat meer aansluitende pasvorm. De getailleerde blazer is dus weer helemaal terug! En daar speelt ook HEMA slim op in met dít te gekke item. 

blazer

Getailleerde blazer

Waar we een hele poos alleen maar in oversized blazers de deur uit gingen, grijpen we tegenwoordig weer steeds vaker naar een getailleerd exemplaar. Deze stijl benadrukt een verfijnde business casual uitstraling, een look die ook door royals – zoals bijvoorbeeld Kate Middleton – met enthousiasme wordt gedragen. Deze nieuwe getailleerde blazer van HEMA is dan ook een echte aanwinst is voor iedere garderobe. Dit item geeft niet alleen een stijlvolle en elegante touch aan elke outfit, maar het ceintuur zorgt er ook nog eens voor dat je figuur prachtig wordt geaccentueerd. Wat wil een vrouw nog meer?!

Getailleerde blazer - HEMA

De blazer is uitgevoerd in een tijdloze beige kleur en gemaakt van stevige punta tricot-stof, die niet alleen zacht aanvoelt, maar ook heerlijk comfortabel zit. Het ontwerp is voorzien van een klassieke reverskraag en sluit met een grote knoop aan de voorkant, samen met het ceintuur, wat zorgt voor een mooi silhouet. De lange mouwen zijn afgewerkt met knopen, en de blazer heeft twee praktische klepzakken.

Tijdloos beige

Blazers zijn van nature tijdloze kledingstukken, maar de beige tint van deze blazer maakt hem nóg veelzijdiger en geschikt voor elk seizoen. Dit kledingstuk zal zonder twijfel jarenlang meegaan in je garderobe en is een stijlvolle oplossing voor elke gelegenheid. Of je er nu voor kiest om 'm te combineren met een eenvoudige zwarte broek, of gaat voor een complete, zakelijke look met de bijpassende pantalon, deze blazer van HEMA is een musthave die nog lang van pas gaat zijn!

Mode
  • HEMA, Cosmopolitan
  • NL Beeld