Máxima's beauty-geheim: dit is de crème achter haar stralende gloed

Wij gooien 'm alvast in ons digitale winkelmandje! 

Máxima

Koningin Máxima komt altijd piekfijn verzorgd voor de dag en of het nu gaat om de details wat betreft haar outfits, of de producten die ze gebruikt voor haar haar – we willen alles weten! Zo zijn we natuurlijk ook reuze nieuwsgierig naar de royals skincare-routine. Wat blijkt? Ze gebruikt deze (relatief) betaalbare crème voor een stralende huid.

Een geliefde gel

Dat koningin Máxima al 53 jaar is, kun je aan haar huid niet zien. Hoe kan het dat ze er nog zo goed uitziet? Visagiste Michelle Stern denkt dat dit te danken is aan een door velen geliefd verzorgingsproduct. Zo schijnt Máxima een groot fan te zijn van een biologische gel die ook bekend is bij Michelle Obama en Kim Kardashian.

Van champagneblad

Volgens de New Yorkse make-upartiest heeft onze koningin haar jonge huid te danken aan een biologische botoxgel, gemaakt van champagneblad. Dit vertelde Stern een tijd geleden in gesprek met Amsterdamse Stijl. Het organische product waar Máx al jaren bij zweert, belooft zelfs rimpels te verminderen binnen één uur. En weet je wat het fijne is? Ook wij kunnen dit wondermiddeltje gewoon bestellen!

Biotulin

De botoxgel is van het merk Biotulin, zo'n 50 euro (geen koopje, maar zeker het proberen waard) en te koop via deze link. "Biotuline is een combinatie van actieve ingrediënten waarvan de directe effecten systematisch de gelaatstrekken ontspannen. Kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpel en neuslippenplooi zijn zichtbaar gladgemaakt", belooft het product.

De koningin schijnt niet de enige royal te zijn die het product met liefde gebruikt, ook schijnt de hertogin van Cambridge, Kate, gek te zijn op de gel. Uit een interview met Carl Ray, de make-upartiest van Michelle Obama, blijkt dat Kate Middleton Michelle een heads-up over het product gaf. Ga jij 'm uittesten?

Beauty
  • Beau Monde, Nouveau
  • NL Beeld