Koningin Máxima kiest voor prachtige herfstlook in Delft

Koningin Máxima bracht vandaag een bezoek aan de Zuid-Hollandse stad Delft. Tijdens de opening van een nieuwe polikliniek voor vrouwen met ernstige endometriose verscheen de royal in een schitterend, roestbruin herfstensemble van de uit Denemarken afkomstige ontwerper Claes Iversen. 

Máxima

Ziekenhuis

Koningin Máxima heeft er vandaag een bezoek aan het Reinier de Graaf-ziekenhuis in Delft op zitten, waar ze de polikliniek voor vrouwen met ernstige endometriose officieel opende. In Nederland duurt het door gebrek aan kennis over deze pijnlijke aandoening gemiddeld 7,4 jaar voordat de diagnose wordt gesteld. Dit nieuwe centrum bundelt alle expertise om vrouwen sneller en beter te behandelen.

Gekleed in een roestbruine outfit die perfect aansluit bij het seizoen, zag de vorstin er – zoals we van haar gewend zijn – uit om door een ringetje te halen:

Beeld: NL Beeld

Herfsttinten

Máxima’s keuze voor deze herfstige look trok natuurlijk onze aandacht. De koningin straalde in een prachtig roestbruin pak van Claes Iversen, een van haar favoriete ontwerpers. Op de top van het ensemble bevinden zich speelse stroken, die haar outfit een luchtige, maar toch elegante uitstraling geven. De rosé-gouden schoenen en opvallende rode oorbellen voegden nét dat beetje extra vleugje glamour toe.

Verenhoedje

Het meest in het oog springende onderdeel van de outfit van koningin Máxima was zonder twijfel het bijzondere hoedje dat ze op haar hoofd droeg:

Dit unieke hoofddeksel, gemaakt van een soort in elkaar gedraaide veren, gaf haar herfstige look een opvallend en elegant accent. Daarnaast sluit het natuurlijk perfect aan bij het seizoen, dat met deze look du jour van Máx klaarblijkelijk geopend is!

Royalty
  • RVD, Libelle, Nouveau
  • NL Beeld