Met de kasjmier items van GOBI Cashmere straal jij tijdens de kerstdagen

Shop je last minute feestoutfit nu snel!

Nu de feestdagen steeds dichterbij komen, is de verleiding om een feestelijke outfit aan te schaffen natuurlijk erg groot. En dan is het ook nog eens knap lastig om een bewuste keuze te maken. De beste oplossing? Investeer in een prachtig kasjmier kledingstuk van GOBI Cashmere.

Lightweight cardigan

Streef jij naar moeiteloze elegantie? Dan weten we allemaal dat de zoektocht naar essentiële stukken cruciaal is in dit geval. De lichtgewicht cardigan van GOBI met V-hals vormt het kloppende hart van een stijlvolle, klassieke uitstraling. Daarnaast biedt de regular fit ook nog eens de perfecte balans tussen comfort en verfijning. Of je nu op weg bent naar een feestelijk bezoek aan je ouders, of geniet van een kerstborrel op kantoor, deze cardigan brengt je naadloos van de ene gelegenheid naar de andere.

Cardigan met v-hals: €179
Cardigan met v-hals: €179

Basic trui met ronde hals

Om nog even in de comfort-hoek te blijven, is ook de basic trui met ronde hals een favoriet tijdens de feestdagen. Een basic trui met ronde hals belichaamt deze filosofie, en biedt een eindeloze reeks mogelijkheden om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Draag het bijvoorbeeld nonchalant over een blouse of gelaagd boven een jurk voor een casual chique uitstraling. Deze zachte en knuffelige trui is een onmisbaar item in je (feest)collectie!

Trui met ronde hals: €151

Rok met ceintuur

Naast bovenstukken, zijn er natuurlijk ook genoeg onderstukken die je feestoutfit compleet maken. Denk maar eens aan deze prachtige rok met ceintuur, welke is gemaakt van eersteklas Mongools kasjmier. De stijlvolle riem accentueert de taille, creëert een flatterend silhouet en maakt verstelbare maten mogelijk. Deze kasjmier rok straalt verfijning en elegantie uit, ideaal om te combineren met een top naar keuze!

Rok met ceintuur: €375
Rok met ceintuur: €375

Alle items hebben momenteel een korting van maar liefst 20%.

Bron & beeld: GOBI Cashmere

Laatste nieuws