De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Schorpioen

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch… Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Schorpioen!

Het jaar van de Schorpioen

Laat voor alle zekerheid even extra je bloeddruk meten dit jaar. Stress en drukte, eventueel in combinatie met verkeerde eetgewoonten en een bepaalde levensstijl, kunnen je bloeddruk iets verhogen. Als je er dan toch bent, kun je misschien ter controle even bloed laten prikken. Omdat je meer dan anders last kunt hebben van puistjes of andere huiduitslag, is het belangrijk om goede huidproducten te gebruiken. Als je het eerste halfjaar wat extra aandacht besteedt aan je gezondheid, zit je het tweede een stuk beter in je vel.

Waak voor overdrijving. Hoezeer je ook verliefd bent op je huis, zorg dat je geen slaaf wordt van je woning. Investeren is altijd een goed idee, mits je dit makkelijk kunt betalen en er niet krom voor hoeft te liggen. Vroeg of laat gaat dit altijd ten koste van je lichamelijke of geestelijke gezondheid. Ook bemiddelen tussen ruziënde familieleden kan geen kwaad, als ze zelf open staan voor een verzoening. Ben jij de enige die graag vrede in de tent wilt, bespaar je dan de moeite. Koste wat het kost de situatie naar jouw hand willen zetten, valt voornamelijk onder ongewenste bemoeizucht. Au.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten in de liefde en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock

Laatste nieuws