De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Stier

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch… Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Stier!

Het jaar van de Stier

Vanaf de tweede helft van 2024 gaat het je financieel meer voor de wind. Vanaf mei krijg je de kans om meer geld te verdienen en kun je jezelf ook meer luxe permitte- ren. Als je het goed aanpakt, wordt het vanaf augustus helemaal feest. Dan heb je ruim voldoende om van rond te kunnen komen, jezelf te verwennen én daarnaast ook nog te sparen. Wel is het verstandig om voor die tijd zuiniger aan te doen en jezelf niet te laten verleiden tot onnodige aankopen. Geef ook geen geld uit dat er nog niet is, op die manier loop je altijd achter de wagen aan.

Aangezien je sneller vermoeid bent dan voor- gaande jaren is het extra belangrijk om alles nog beter in balans te houden. Qua goed evenwicht tussen slapen en waken, werken en ontspannen valt nog behoorlijk wat winst te behalen. Om nog maar te zwijgen over een goed uitgebalanceerd eetpatroon en meer lichaamsbeweging. Je kunt dit jaar dus flink aan de bak, Stier. Alle begin is moeilijk, maar al snel pluk je er zelf de vruchten van. Verder is goed hydrateren extra belangrijk. Door veel water te drinken raak je niet alleen afvalstoffen makkelijker kwijt, ook je nieren worden er blij van.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten in de liefde en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock

Laatste nieuws