Horoscoop terugblik: dit was het jaar van de Waterman

Wat hadden de sterren dit jaar in petto?

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dus vind je in de laatste Elegance van het jaar weer de Enige Echte Grote Jaarhoroscoop. Maar, eerst gaan we traditiegetrouw terugblikken op de jaarhoroscoop van 2023, zodat je kunt kijken of-ie is uitgekomen. Hieronder lees je wat 2024 voor Waterman (21 januari t/m 18 februari) in petto had.

Het jaar van de Waterman

De sterren willen dat je meer aandacht hebt voor je emotionele fundament. Dat wil zeggen: je thuisbasis, je familie of gezin, je roots en eventueel je verleden. Uranus in Stier brengt je er op een onverwachte manier mee in contact. Misschien door een toevallige gebeurtenis, misschien door de opleving van een vriendschap van vroeger met iemand die jou door en door kent, misschien door een reis naar een ander land waar je familie wortels heeft. Er kan een proces in gang worden gezet waardoor je veel in twijfel trekt. Wie ben ik, wat voel ik? Wat heeft mijn familiegeschiedenis met mij gedaan? Je kunt het gevoel hebben dat je alleen op de wereld bent, een existentieel alleen-zijn. Omdat je Waterman bent, kan dat ook werken als een bevrijding, alsof er niets is wat jou kan belemmeren.

Vanaf 17 mei komt ook Jupiter in Stier. Dat is de brenger van het goede nieuws die jou helpt om je weer te verbinden met je emoties. Die je laat zien dat je huis voor jou de gelukkigste plek is op aarde. En is het dat nog niet… dan zou Jupiter je kunnen uitnodigen op reis te gaan en te ontdekken waar die plek zich dan wél bevindt. Sommige Watermannen zullen daardoor zelfs op het idee kunnen komen dat ze gaan emigreren. Liefst naar een landelijke plek, helemaal in lijn met het teken Stier.

Tekst: Hanny Roskamp | Illustraties: Jiating Liu via Inkling Illustrations

Laatste nieuws