Zien: de digitale cover van de grote Elegance kunst & design special

Een editie vol kunst & design verdient een tweede stijlvolle cover!

De grote kunst & design special van Elegance ligt in de winkel en daarom trakteren we jullie op onze tweede cover, namelijk de digitale Elegance cover.

Alles over kunst & design

In de nieuwe Elegance nemen we je mee in de wereld van kunst en design. En speciaal daarom kon een tweede cover niet ontbreken. In het nummer vind je alles over kunst & design, staat fashion hoog in het vaandel en vertellen we je alles over de favoriete jassen van de redactie.

Hoofdredacteur Hilde: “In deze kunst- en designspecial besteden we extra veel aandacht aan kunst. We hebben een interview en shoot met schilderes Ans Markus, compleet gehuld in couture. Een portret over Jeff Koons, de artiest die kitsch tot kunst heeft verheven. Een modeserie geschoten in het prachtige Beelden aan Zee in Scheveningen. Films opgenomen op iconische locaties. De mooiste musea in Parijs volgens columnist Renée. En een uitgebreid verhaal over Mary Wells Lawrence, de vrouw die de kunst van het reclame maken als geen ander kende.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Digitale cover Elegance

Grote kunst & design special

In deze special delen we alles over kunst & design, spreken we schilderis Ans Markus, laten we je verschillende iconische filmlocaties zien en onthullen we de mooiste Franse musea in Parijs. Ook vind je alles over herfst- en wintermode: van donker denim tot faux fur. Uiteraard vind je ook de wishlist van topstyliste Lonneke Nooteboom.

Ook spreken we onder anderen Ellen Wilbrink over haar functie als directeur bij Museum Het Schip, deelt actrice Cor Bakker de ups en downs van zijn carrière en vertellen Martine van Os en Wouter Stips alles over hun huwelijk. Daarnaast cocoonen we een heerlijk in een prachtig huis in Milaan. Verder lees je alles over de horloges van Le Corbusier en delen we alle kaptafel-essentials voor in de koude maanden.

Fotografie: Nine IJff | Fashion Director: Pedro Dias

 

Laatste nieuws