Zien: dít is de favoriete tas van Emma Watson

Prada's nieuwste creatie.

Emma Watson maakte in augustus 2022 haar regiedebuut toen ze speelde in de filmcampagne voor de nieuwste geur van het Italiaanse label Prada. Net als haar liefde voor de zachte bloemengeur van Prada Paradoxe, heeft de Britse actrice nóg een favoriet van het merk.

Prada's Spring 2024-show

Tijdens de Milan Fashion Week begaf Emma zich op de eerste rij – naast collega-fashioninsta's, zoals Kylie Jenner en Sofia Richie – van Prada's Spring 2024-show. De Beauty and the Beast-ster had zich gehuld in een zwarte cocktailjurk en paradeerde daarmee in een prachtige én stijlvolle look.

Op het eerste gezicht lijkt de jurk relatief simpel, maar de details aan de zoomlijn en de hals maakte het een chic exemplaar – we hadden ook niet anders van de actrice verwacht. De jurk met halternek is afgewerkt met een vergulde ketting. Echter zijn de zilverkleurige bandjes zó dun, dat het een extreme variant is op de – al dunne – spaghettibandjes. Maar desalniettemin zag de brunette er magisch uit!

De andere items van haar simplistische look waren even chic. Om haar outfit compleet te maken en tevens gestroomlijnd te houden, schitterde een enkel dun armbandje om haar pols. Daarbij droeg Emma een sierlijke zwarte strik in het haar, om accentuatie te geven aan haar kapsel. Naast haar geheel zwarte ensemble droeg de actrice pumps met een spitse punt.

Emma Prada Emma Prada

Beeld: NL Beeld

Arqué

Maar met haar nieuwe elegante én volkomen tijdloze handtas stal ze absoluut de show. Emma was te zien met een zwarte leren handtas in de vorm van een halve maan, Prada's nieuwste creatie: de Arqué. De tas hoort bij de herfstcollectie van 2023 en is te koop voor maar liefst 2.700 dollar.

Beeld: NL Beeld

Dat Emma een grote liefhebber van Prada én de accessoire is, bewijst ze weer. De volgende dag liep ze namelijk met dezelfde versie van de tas in haar hand, maar dit keer in een ivoren kleur.

Bron: Bustle | Beeld: NL Beeld