Victoria Beckham moest relatie met David geheimhouden

Het iconische stel koos een bijzondere plek voor hun eerste ontmoeting.

Het was een kwestie van tijd voordat Victoria en David Beckham een documentaire zouden krijgen, en Netflix heeft ons geduld eindelijk beloond. In de vierdelige serie BECKHEM leren we alles over het leven van David, maar komt Vic ook af en toe in beeld. En leren we meer over hun huwelijk en de eerste ontmoetingen – waar mensen niet meteen om stonden te juichen.

BECKHAM

Een flitsende voetbalcarrière, een sprookjeshuwelijk met een grote popster en de nodige worstelingen. Het leven van David Beckham bevat genoeg ingrediënten om een vierdelige serie mee te vullen. De serie neemt je mee naar de arbeiderswijk in Oost-Londen waar hij opgroeide. Omdat familie een grote rol in zijn leven speelt, komen die ook bod.

Parkeergarages

In de trailer kunnen we al zien dat de relatie van David en Victoria niet meteen rooskleurig begon, en moesten ze hun relatie onder de radar houden toen ze net wat met elkaar hadden. Een relatie tussen een voetballer en Posh Spice zorgt namelijk voor genoeg voer voor de roddelbladen. En ook het management van Victoria was waakzaam. “Mijn manager bleef maar zeggen: ‘Probeer het geheim te houden’. En dus ontmoetten we elkaar op parkeergarages – en dat is niet zo louche als het klinkt”, vertelt Vic.

Daarnaast was er ook nog de schoonmoeder, Davids moeder Sandra, en die stond in het begin ook niet te springen om de relatie van haar zoon. “We waren bang dat hij alles zou verliezen waar hij altijd zo hard voor had gewerkt, want voetbal stond altijd op de eerste plek. En toen was dat plots niet meer het geval.” Inmiddels is het iconische koppel al meer dan 25 jaar samen en vormen ze met hun vier kinderen – Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper – een groot gezin.

De vierdelige serie BECKHEM is vanaf 4 oktober te zien op Netflix.

Bron: Vogue, ELLE | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws