Op zoek naar de perfecte capsule wardrobe bij TK Maxx met hoofdredacteur Hilde Veeren

'Ik zou het eigenlijk niet moeten delen, maar warenhuis TK Maxx is écht een schatkamer!', aldus Hilde.

Nu de herfst en winter eraan zitten te komen is het natuurlijk tijd voor wat verandering in je garderobe. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke oversized truien, wijde broeken en niet te vergeten heerlijke, warme jassen. En gelukkig voor ons, heeft TK Maxx hét aanbod als het gaat om herfst- en winterfashion. Je vindt er dus met gemak jouw gehele capsule wardrobe, en dat ook nog eens onder één dak.

Een schatkamer voor je capsule wardrobe

TK Maxx is dé plek als je op zoek bent naar betaalbare (designer)merkitems en kwaliteitsproducten. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of je vindt het er. Van grote internationale designermerken tot bekende kledingmerken van eigen bodem: TK Maxx is hét warenhuis-walhalla. En het shoppen wordt nog leuker omdat de prijzen van de items altijd tot 60 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs. De slogan luidt immers niet voor niets: 'There's no deal like a TK Maxx deal'. Dat merk, voor die prijs? Je shopt meer dan verwacht, voor minder dan je dacht! En mede daardoor is hoofdredacteur Hilde een enorm groot fan van het bekende warenhuis

"Ik zou het eigenlijk niet moeten delen, maar TK Maxx is écht een schatkamer!", aldus Hilde. "Het is een winkel waar je nooit met lege handen naar buiten loopt. Ik koop er alle cadeautjes voor de verjaardagsfeestjes van mijn dochter, knutselspullen, ovenschalen en bijzondere kleding."

"De mooiste items die ik er onlangs heb gevonden? Een geruite, wollen cape met prachtige rode print van een bekend Engels merk, iconische Britse regenlaarzen, heerlijk zacht gevoerd én een porseleinen taartschaal versierd met citroenen. Ik word er elke keer weer vrolijk van als ik er verse appeltaart op serveer."

Slimme tips om te winkelen bij TK Maxx

En doordat Hilde groot fan is van het warenhuis, trakteert ze de lezers op de handigste tips en tricks om slim te winkelen bij TK Maxx:

  • "Ga niet met een té specifieke wens naar binnen. Het aanbod is in elke winkel anders en met wekelijkse leveringen is er elke week iets nieuws te vinden dus je kunt je het beste laten verrassen. 
  • Zoek je afdeling: dames, heren, beauty, schoenen, accessoires, home – je vindt het allemaal bij TK Maxx! Bedenk dus van tevoren al waar je wil beginnen.
  • Vind je categorie: op zoek naar een nieuwe blouse, broek of jas? Ze hebben allemaal hun eigen hoekje, zodat je altijd makkelijk kunt vinden waar jij naar op zoek bent.
  • Koop op maat: elke categorie is ingedeeld op maat, wat het voor jou makkelijker maakt om supersnel alle grote merken te vinden die bij jou passen!
  • Twijfel vooral niet. Als het weg is, is het ook écht weg.

Hilde's favorites

Afijn, naast de tips en tricks om slimmer te shoppen wanneer je in TK Maxx rond neuzelt, is het vinden van een goede go to capsule wardrobe natuurlijk ook een stuk lastiger dan je in eerste instantie zou denken. Want: welke tijdloze items heb je nou écht nodig dit najaar? Gelukkig heeft ook Hilde het 'schatzoeken' bij TK Maxx hoog in het vaandel staan, waardoor zij al haar TK Maxx-favorites voor een all-time capsule wardrobe voor je op een rijtje heeft gezet:

Jas

"Toegegeven: ik heb een jassenverslaving, maar deze trench met ruit gaat zeker weten met mij mee naar huis."

Tas

"Dit is natuurlijk een echte herfstklassieker: een tas met een ruit. Niet al té mini, dus je kunt er nog prima een boek in meenemen."

Clutch

"Soms moet je slim vooruitdenken: van deze clutch ga je heel veel plezier hebben als de feestdagen straks weer beginnen. Voeg daar een feestjurk en gouden slippertjes aan toe en je ziet er helemaal stijlvol uit."

Hoedje

"Dit enige hoedje met ruiten is superleuk voor bij de lange trenchcoat die ik eerder benoemde. Camel- of roodkleurige sjaal erbij en je bent helemaal ready voor het najaar." 

Schoen

"Om in het najaar thema te blijven: deze stoere boot. Ik zou ‘m dragen met extra dik gebreide sokken en een oversized knit."

Witte blouse

"Een échte musthave voor in je capsule wardrobe: een witte blouse. Deze heeft enige details aan de mouwen! Als het kouder wordt draag ik hem met een spencer en een corduroybroek."

Iedereen weet dat je bij TK Maxx de mooiste schatten vindt: designerjurken, merktassen, sierkussens, make-upsets, geurkaarsen, de leukste outfit voor je hond en nog veel meer. Heb jij je capsule wardrobe al samengesteld, net als onze hoofdredacteur Hilde?

Producten variëren per winkel.

Beeld: TK Maxx