Win: maak kans op een EM TIGHT DUO kuur van BLOY Institute

Doe mee en maak kans!

Droom je van een platte buik, maar heb je geen tijd (of zin) om naar de sportschool te gaan? Goed nieuws, want Elegance mag een EM TIGHT DUO kuur van BLOY Institute weggeven.

BLOY Institute

Wie BLOY Institute nog niet kent, moet zeker even een kijkje nemen op de website of op hun Instagram-account. De populaire boutique kliniek in Amsterdam-Zuid biedt namelijk een hoop verschillende behandelingen aan. Denk aan een bindweefselmassage, een fruitzuur peeling en diverse laserbehandelingen. Maar ook voor een speciale buikspierkuur genaamd EM TIGHT DUO kun je hier terecht, waarmee je binnen zes weken een plattere buik hebt.

De EM TIGHT DUO bestaat uit zes sessies, die gelijk staan aan een dertig minuten intensieve ab workout. Waar je tijdens een reguliere workout twintig tot dertig procent van je spieren actief zijn, werken bij deze sessie bijna honderd procent van je spieren. Je spiermassa wordt dus vergroot en neemt je vetpercentage af. Dit wordt gedaan via een elastische band, die zorgt voor elektromagnetische energie, die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van je spieren toe. Daarnaast wordt door de warmte van radiofrequentie de vetreductie aan gang gezet, waardoor je spieren kweekt en vet verbrandt. Zo krijg je een platte buik zónder dat je daarvoor een stap in de sportschool hoeft te zetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BLOY Institute (@bloyinstitute)

Win, win, win!

Staat een platte buik op jouw wensenlijstje? Goed nieuws, want wij mogen een EM TIGHT DUO kuur van BLOY Institute weggeven. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 12 september 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws