Déze schoenen matchen perfect bij elke rok

We love it!

Ben jij van plan om met deze zomerse dagen je favoriete rokken uit de kast te trekken, maar heb je geen idee welke schoenen je daaronder aan moet trekken? We get that. Kies je voor die chunky boots, die leuke sandalen of toch makkelijke sneakers? Wij vertellen je precies welke schoenen matchen bij élke rok.

Perfect match

Dit seizoen staat helemaal in het teken van letterlijk elke variant van de rok. Denim, satijn, linnen, lang, kort of mini, noem het maar op: de rok is niet meer weg te denken uit het modebeeld. En hoe makkelijk dit statement piece ook is, het is en blijft een uitdaging om hier de perfecte schoenen bij te matchen. Gelukkig hebben wij de gouden oplossing(en) voor je op een rijtje gezet.

Midi skirt + ballerina’s

Was jij altijd groot fan de dikke chunky sneakers onder je favorite midi skirt, maar ben je toe aan wat verandering? Probeer dan eens voor ballerina’s te gaan en geef een chique twist aan je look. Totaal anders, maar net zo modieus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Agnieszka Grobelna (@_agaa.g)

Maxi (denim) skirt + clogs

De schoenen die we steeds vaker terug zien komen op straat zijn de comfortabele maar fashionable clogs. In combinatie met een prachtige maxi (denim) skirt zijn de clogs niet meer uit het modebeeld weg te denken. Heb jij ze al in de kast staan?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROXANE (@r_o_x_a_n_e)

Cargo skirt + cowboylaarzen

De cowboylaarzen zijn al heel wat jaren een statement piece als het gaat om schoenen. En waar de cargo pants anno 2022/2023 zijn opwachting al maakte, is ook de cargo skirt een fashion favorite geworden. Combineer deze twee trends met elkaar, en het is een perfect match.

Slip skirt + sneakers

Ben jij meer fan van de casual, comfy look? Dan is de slip skirt met een heerlijke sneaker natuurlijk je go to look de komende maanden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Öykü Özgüler (@oykuozguler)

Het is dus wel duidelijk dat er genoeg opties zijn om jouw look he-le-maal compleet te maken. Van clogs tot boots en van sneakers tot ballerina’s: er is voor ieder wat wils. Welke schoenen zijn jouw favorieten?

Bron: Who What Wear | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws