Musthave voor in de keuken: Cuisinart lanceert draadloze blender

Perfect voor onderweg!

Een smoothie is een gezonde start van je dag, maar wat als je snel de deur uit moet? Daar heeft Cuisinart iets op bedacht, en komt met een draadloze on the go blender!

Weinig ruimte

We weten allemaal dat ruimte schaars is in huis, vooral in de keuken. We gebruiken talloze apparaten, die allemaal veel ruimte innemen op het aanrecht. Van het koffieapparaat tot de waterkoker en van de airfryer tot de blender: het zijn allemaal grote apparaten die we (bijna) dagelijks gebruiken. Met de nieuwe draadloze collectie van Cuisinart is dat ruimteprobleem op je aanrecht echter verleden tijd.

Beeld: Cuisinart

Draadloze collectie

Cuisinart introduceert namelijk een draadloze collectie. Dankzij de nieuwste lithium-ion batterijen biedt de collectie krachtige presentaties met fantastische resultaten, waar je het ook gebruikt. Zo hoef je nooit meer te zorgen dat je apparaat in de buurt staat van een stopcontact en liggen er nooit meer snoeren in de weg. De apparaten zijn niet alleen praktisch, omdat je ze overal neer kunt zetten en makkelijk verplaatst, ze zien er ook ontzettend stijlvol uit.

Blender on the go

In de collectie zit onder meer een draadloze on the go blender. Makkelijk op te bergen en snel op te laden, waardoor je niet met snoeren zit. Hij is compact en draadloos, met een PBA-vrije plastic mengbeker van 450 milliliter. De lichte basis maakt het mogelijk om hem overal mee naartoe te nemen en te genieten van vers gemixte bereidingen. Na twee uur opladen zal je genoeg vermogen hebben om zo’n acht smoothies te mixen. De blender kost €99,90 en komt inclusief drinkdeksel en messenbeschermkap.

Naast de blender, heeft Cuisinart ook een draadloze staafmixer, handmixer, wijnopener en mini prep pro in de collectie. Bekijk alles op cuisinart.nl.

Bron en beeld: Cuisinart