De jurk van dit Britse label is populair onder prinsessen

Royals zijn fan, en wij ook!

Royals weten zich altijd elegant en perfect voor een evenement te kleden, en wij kijken graag het kunstje af. Gelukkig is het geheim niet zo moeilijk, want meerdere royals hebben een (of meerdere) modemerken waar ze op terugvallen. En met name de jurk van Londense modemerk Beulah London hangt in een hoop royal kledingkasten. 

Prinses Kate

Allereerst is modeprinses Kate gespot in het roze exemplaar van de populaire jurk van Beulah London. Met een riem in bijpassende kleur, een hakje en wat subtiele sieraden, wist menig fotograaf de prinses van Wales op de foto te krijgen. En eerlijk is eerlijk: ze ziet er beeldschoon uit in de jurk.

Kate Middleton
Beeld: NL Beeld

Kroonprinses Mary

Ook kroonprinses Mary heeft de jurk klaarblijkelijk in haar kledingkast hangen. Ze werd er namelijk niet één, maar twee keer in gespot. De eerste keer dat we haar mochten bewonderen in de jurk was in 2020. En hoewel de meeste royals tegenwoordig doen aan meerdere keren dezelfde outfits dragen, spotte we de kroonprinses er twee jaar later weer in. En dat ook nog eens in ons eigen land. Echter koos Mary in tegenstelling tot prinses Kate voor de beige optie. Een tikkeltje anders, maar nét zo mooi! Voor de verandering een plat sandaaltje, een stijlvolle zonnebril en – net als Kate – subtiele sieraden. Less is more, toch?

Marie
Beeld: NL Beeld

Kroonprinses Mette-Marit

Echter houdt het hier niet bij op met de populaire Beulah-jurk. Ook kroonprinses Mette-Marit is er namelijk in gespot. Ook zij koos, net als kroonprinses Mary, voor de beige variant – en wat staat het haar beeldig. Ook Mette-Marit waagde het onder deze jurk niet met hoge hakken. Echter koos zij niet voor een sandaaltje, maar voor schattige ballerina’s in dezelfde kleur als de jurk. We houden van een goed ton-sur-ton moment. En met een zwarte gevlochten tas én een zwarte grote zonnebril maakte ze de look helemaal af.

Mette-Marit
Beeld: NL Beeld

Prinses Beatrice

Last but not least is het natuurlijk prinses Beatrice die we hebben gespot in de Beulah-jurk. Maar dit keer zagen we de jurk hoe we hem nog nooit eerder zagen. Beatrice droeg de jurk namelijk in het blauw. De prachtige blauw variant droeg de prinses naar The queen’s platinum jubilee service of thanksgiving.

Beatrice
Beeld: NL Beeld

De prinses stylede de jurk met een bijpassend hoofdaccessoire, een glitsy, blauwe clutch en blauwe, hoge pumps. We zien nu in ieder geval wel dat de jurk een echte must-have is voor de prinsessen. En zeg nou zelf: de jurken staan ze toch allemaal beeldig? Wij weten in ieder geval wel waar we voor gaan sparen!

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws