Kristin Davis over feud tussen Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall

'Ik wou dat ik het kon repareren'

Op de beeldbuis zijn het goede vriendinnen, maar achter de schermen gaat het er toch anders aan toe: de ruzie is nog steeds gaande, en ook co-star Kristin Davis heeft daar iets over te zeggen!

Parker vs. Cattrall

Sex and the City gaat over vier vriendinnen die op zoek zijn naar liefde én labels in New York City. We volgen Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) in hun zoektocht in de serie, de twee films én de spin-off serie And Just Like That. Hoewel de favoriete personages voor de spin-off weer van het stof zijn ontdaan, is de grote afwezige Kim Cattrall. De reden: een langdurige feud tussen Parker en Cattrall.

'Het ligt niet in mijn macht'

Hoewel in de serie de meeste ruzies wel opgelost kunnen worden met een Cosmopolitan en een belletje, is dat anno 2023 ook voor de twee ruziemakers niet voldoende. In een nieuw interview met The Telegraph vertelt co-star Kristin Davis openhartig over de ruzie, en dat ze er eigenlijk ook niet aan kan veranderen.

"Je moet de wensen van mensen respecteren", vertelt ze. "Ik ga er geen energie aan verspillen. Ik kan niemand veranderen." Ook zag ze veel teleurgestelde SATC-fans die hoopten op een reünie tussen de personages van Parker en Cattrall. "Ik begrijp de gevoelens van fans - dat ze van streek zijn", vervolgde ze. "Ik wou dat ik het kon repareren, maar ik kan het niet, het ligt niet in mijn macht."

Samantha Jones

Onlangs werd bekend gemaakt dat we alsnog van Samantha kunnen genieten in het tweede seizoen van And Just Like That. Wie hoopte op een verzoening tussen de twee, heeft helaas pech. Hoewel Cattrall weer in de huid van Samantha Jones stapt, zal het gaan om een korte cameo. Volgens Variety gaat het om een telefoongesprek tussen Samantha en Carrie, en hebben de andere castleden geen contact met Cattrall gehad.

Nog even afwachten, het nieuwe seizoen is vanaf 22 juni te zien op HBO Max!

Bron: Harper's Bazaar | Beeld: NL Beeld