Waarom iedereen het heeft over de schoenen van Jennifer Garner

De actrice koos voor elegantie én gemak.

Op de rode loper wil je natuurlijk stralen, maar zelfs dan kiezen de Hollywoodsterren voor gemak. Actrice Jennifer Garner is daar een goed voorbeeld van en werd zij gisteren gespot in een hele subtiele hak – en wij zijn fan!  

Comfortabel en elegant

Jennifer Garner hangt regelmatig de moderegels aan de wilgen en kiest vaak comfort boven alles. Van een comfortabele overall tot haar trouwe zwarte Spanx-legging: de actrice hoeft al die poespas niet. Het is dus geen verrassing dat ze gisteren, toen ze STARZ’s Party Down FYC Screening Event in Los Angeles bijwoonde, koos voor een verfijnde en comfortabele hak.

Kittig hakje

Jazeker, we hebben het natuurlijk over de ultracontroversiële kitten heel. De kleine hak heeft in het verleden misschien een slechte reputatie gehad, maar inmiddels hebben modemensen de hak met open armen verwelkomd. Het schoeisel zit immers fijn, staat elegant en je hoeft niet bang te zijn voor zere voeten.

Jennifer Garner
Elegant en comfortabel! Beeld: NL Beeld
Jennifer Garner
Beeld: NL Beeld

Wat de actrice betreft, combineert ze de zwarte pumps ook nog eens hartstikke stijlvol. Haar schoenen hebben een trendy silhouet met vierkante neus, en staan prachtig onder de witte outfit. Onder een lange witte blazer koos de actrice ook voor klassiek, met een wit t-shirt, en een ruimvallende broek. De ultieme date night outfit, als je het ons vraagt!

Less is more

De subtiele gouden sieraden maken de outfit af, en draagt Garner gouden hoops, een stapel armbanden en een gelaagde ketting. Less is more, zullen we maar zeggen!

Bron: InStyle | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws