Zo maak je jouw bruiloft in 2023 uniek

Ga je in 2023 trouwen? Dan wil je de dag natuurlijk zo uniek en persoonlijk mogelijk maken. Bekijk onze tips en geniet van je unieke en magische dag!

Zo maak je jouw bruiloft in 2023 uniek

Je bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in je leven. Wij begrijpen als geen ander dat je het zo uniek en persoonlijk mogelijk wilt maken. Maar dat je wél mee wilt doen aan de laatste trends van 2023. Bij een speciale en unieke bruiloft kun je natuurlijk groots denken zoals een bruiloftsweekend in Italië of al je gasten meenemen naar Bonaire. Maar ook voor een kleiner budget kun je een unieke bruiloft organiseren. In sommige gevallen is het mogelijk om geld te lenen voor je bruiloft. Wij delen verschillende tips en inspiratie om jouw bruiloft nog specialer en onvergetelijker te maken. Voor elk budget. Zo verras je je gasten met een unieke ervaring en kun jij genieten van de mooiste dag van je leven.

  1. Buiten trouwen: De trend van 2023: buiten trouwen. Bij trouwen in de buitenlucht denk je al snel aan een bos, strand of op een terras. Maar wat dacht je van een trouwerij in de achtertuin van je ouders? Tover het grasveld om tot een sprookjesachtige locatie met overal lampjes, bloemen en kleed het prachtig aan met stoelen, strikken en een altaar. Vergeet vooral niet een mooi paadje neer te leggen voor wanneer je down the aisle loopt!
  2. Minimalistische bruiloft: Minimalistische bruiloften zijn veel meer in trek dan grootste feesten met honderden mensen. Een minimalistische bruiloft is eenvoudig en stijlvol. Hierdoor legt het de focus op essentiële elementen zoals de ceremonie en het eten. Hierdoor ontstaat een intieme sfeer met je inner-circle. Een unieke dag gegarandeerd!
  3. Duurzame en locatie producten: Anno 2023 is duurzaamheid een belangrijk aspect in de trouwindustrie. Wanneer je kiest voor lokale en duurzame producten, zoals biologische bloemen, lokaal geproduceerd eten en herbruikbare decoraties, maak je je bruiloft niet alleen zo milieuvriendelijk mogelijk, maar ook nog eens uniek! Het zal dan niet voorkomen dat jij dezelfde bloemen of producten hebt als bij menig bruiloft.
  4. Trouwen in niet-traditionele locaties: Een andere manier om je bruiloft uniek te maken is om te trouwen in een niet-traditionele locatie. Het gemeentehuis is passé. Trouw op een ongebruikelijke locatie zoals een museum, fabriek of een botanische tuin en creëer zo een unieke sfeer.
  5. Interactieve ervaringen: Photobooths, workshops, karaoke-avonden. Niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een bruiloft organiseert. Maar deze interactieve ervaringen zorgen voor een leuke en unieke ervaring voor je gasten. Daarnaast geeft het een blijvende herinnering aan deze bijzondere dag.
  6. Unieke entertainment: Een vuurwerkshow, circus of een talentenjacht voor je familie: wanneer je een unieke vorm van entertainment uitkiest voor jouw bruiloft, wordt het gegarandeerd een unieke ervaring.

Na deze unieke en onvergetelijke dag kun jij heerlijk genieten van je romantische honeymoon. Dat gaat op één van deze tropische orden zeker lukken!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met ABN AMRO.

Photo by Jeremy Wong Weddings on Unsplash