De Christmas wishlist van Elegance eindredacteur Davina

It's beginning to look a lot like Christmas...

De feestdagen komen eraan! Wat staat er op de verlanglijstjes van onze redactie? Iedere dag komt er iemand aan het woord; vandaag: eindredacteur Davina.

Wish list

"De kerstvoorpret is net zo leuk als de feestdagen zelf. Gezellig kerstversieringen maken voor in huis, kerstfilms kijken, op cadeautjesjacht gaan... Dit jaar hoop ik op een jumpsuit van King Louie of een spannend boek van een van mijn favo schrijvers onder de boom. Maar vooral op supergezellige kerstdagen met familie en vrienden."

1. Ik hou van kleding met een vintage vibe. Penciljurken vind ik heel mooi staan, maar niet altijd even handig als ik moet fietsen. Ik heb nu mijn zinnen gezet op een corduroy jumpsuit. Liefst donkergroen of wijnrood. Deze van King Louie is echt gorgeous.

2. Mijn favo beautymerk is Dermalogica, en dan gebruik ik vooral de producten uit de UltraCalming lijn. Superfijn dat de producten ook in handige mini-setjes te koop zijn. Als ik naar IJsland ga, dan gaat de Sensitive Skin Rescue Kit zeker mee in de toilettas.

3. Staat al heel lang op mijn lijstje: een mooi getailleerde groene mantel van wol, met een ceintuur. De ene jas was net te kort, de ander had niet de juiste kleur groen, of was weer model hobbezak. Maar ik heb de mantel der mantels gevonden hoor, bij Studio ID. Dus die hangt binnenkort aan mijn kapstok.

4. Dit jaar heb ik vijf fantastische dagen in Fins Lapland doorgebracht (en het dorp van de Kerstman bezocht!) en die ‘koude’ ervaring smaakt naar meer. Ik wil nu dolgraag een paar dagen naar IJsland, hopelijk gaat dat er in 2023 van komen.

5. Ik hou van jurken met bloemenprintjes. Meestal ga ik voor een zwart floral exemplaar, maar met Kerstmis wil ik wat meer uitpakken. En dat zal zeker lukken met deze jurk van TopVintage, Maribelle Floral Cross Over.

6. Harlan Coben, Michael Robotham, Gregg Hurwitz... Een paar schrijvers wiens boeken ik verslind. Ik lees graag en veel, het liefst thrillers. Ik zag dat Linwood Barclay een nieuw boek heeft: Look both ways. Wachten tot de vertaling er is, duurt me te lang, daarom hoop ik de Engelse versie als kerstcadeautje te krijgen.

7. De ultieme manier om zen te worden? Een dagje sauna. Zeker als het nog guur en koud buiten is. Met vriendinnen ga ik snel een datum prikken. En dan neem ik deze twill badjas van H&M mee.

8. Ik heb onlangs alle seizoenen van Stranger things gebinged en was helemaal weg van de laarsjes van het personage Nancy Wheeler. Die staan dan ook hoog op mijn wishlist. Net als een nieuw seizoen van de serie, maar dat zal helaas nog wel even duren.

9. Hardlopen doe ik op de Mizuno Wave Rider. Die zitten fijn, hebben een goede demping en stevige hak. Ik ren nu op mijn derde paar en ze kunnen nog even mee. Maar zodra ze meer dan zeshonderd kilometer hebben gemaakt, sprint ik snel naar de winkel voor de nieuwste editie: Wave Rider 26.

10. Het kan mij niet groen genoeg zijn in huis. Ik heb inmiddels een aardige collectie planten, waaronder veel cactussen. Deze staan door het hele huis, maar vooral in de badkamer. Supergezellig zo’n groene oase. De cowboy cactus is een wat groter exemplaar, maar daar maak ik graag een plekje voor vrij.

Ook benieuwd naar de kerstplannen van de rest van de redactie? Houd Elegance.nl in de gaten, want iedere dag deelt een ander redactielid haar wishlist en tips voor de feestdagen. Perfect om inspiratie op te doen én natuurlijk om alvast in de feeststemming te komen!