De Christmas wishlist van Elegance redacteur Heather

It's beginning to look a lot like Christmas...

De feestdagen komen eraan! Wat staat er op de verlanglijstjes van onze redactie? Iedere dag komt er iemand aan het woord; vandaag: redacteur Heather.

Wish list

"Om eerlijk te zijn, vind ik geven veel leuker dan krijgen. Al ruim voor de feestdagen begint mijn zoektocht naar de mooiste cadeaus en vult de berging zich - tot irritatie van mijn vriend - met spullen. Op mijn eigen wishlist staan een paar prachtige oorbellen en een reisje naar mijn favoriete stad."

1. Mijn goede voornemen voor 2023: minder tijd op mijn telefoon doorbrengen en meer focussen op de kleine geluksmomenten in het leven. Dit dagboek van Sophia Mae helpt daar volgens mij perfect bij.

2. Mijn collectie Smaak Amsterdam tassen is al redelijk groot, maar toch is er elk seizoen weer een nieuw model dat mijn naam roept. Dit jaar is dat de zwarte PUNK handtas. Mooi is-ie, hé?

3. Ik volg Overload Studios al een tijd op Instagram en mijn hart maakt iedere keer een sprongetje als er weer een prachtig sieraad voorbij komt. Ik vind dat ik mezelf dit jaar mag trakteren op zo’n pareltje.

4. Goedkoop bleek duurkoop, want al mijn eetkamerstoelen zijn gesneuveld. Hopelijk mag ik binnenkort vier van deze knapperds van Jotex in mijn eetkamer verwelkomen.

5. PINKO staat dan wel bekend om hun chique tassen, ze hebben ook een hele collectie prachtige kleding. Mijn oog viel op deze lange grijze mantel en sindsdien krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd.

6. Geurstokjes zijn altijd een goed idee. Deze ruiken niet alleen heerlijk, maar verrijken ook je interieur. Pluspunt: met een aankoop bij Marie-Stella-Maris steun je schoon drinkwaterprojecten.

7. Zo’n winkel waar je nooit met lege handen naar buiten loopt, is OU. Boutique. Ik vrees dat ik de volgende keer met deze nepleren broek thuis kom. Tenzij hij onder de kerstboom ligt natuurlijk...

8. De kerstverlichting in Carnaby Street, de over the top Harrods-etalages en vele gezellige kerstmarkten... Er is geen fijnere plek tijdens de feestdagen dan Londen.

9. Ik gebruik dagelijks make-up van Charlotte Tilbury, maar de skincare is ook geweldig. Dit serum belooft een stralende huid en daar zeg ik geen nee tegen.

10. Ook ik kan geen genoeg krijgen van de minimalistische en elegante stijl van Parisiennes. Wat dan niet in je garderobe mag ontbreken? Juist, een gestreepte knit van Sézane.

11. Mijn trouwe New Balance sneakers zijn zó afgedragen, dat een nieuw paar meer dan welkom is. Ik ben verliefd geworden op het nieuwste 990v6 model.

Ook benieuwd naar de kerstplannen van de rest van de redactie? Houd Elegance.nl in de gaten, want iedere dag deelt een ander redactielid haar wishlist en tips voor de feestdagen. Perfect om inspiratie op te doen én natuurlijk om alvast in de feeststemming te komen!