Elegance 85 jaar winactie: 5x kerstkookboek van Donna Hay t.w.v. €24,99

Hoera, Elegance bestaat alweer 85 jaar! En dat willen we natuurlijk vieren… Met jou! Daarom hebben we maar liefst 85 heerlijke prijzen om onze lieve lezers in de watten te leggen. Wil jij kans maken op één van de 5 kerstkookboeken van Donna Hay t.w.v. €24,99? Doe dan snel mee!

Kerstmis

Als de toonaangevende en bestverkopende kookboekauteur van Australië heeft Donna Hay het hart van bijna elke thuiskok veroverd; in haar eigen land en ver daarbuiten. Haar nieuwste boek, Kerstmis, is er weer eentje die niet in jouw collectie mag ontbreken.

Een stress-vrije en overheerlijke kerst, wie wil dat nou niet? Samen met Donna Hay zet je een heerlijk kerstdiner in elkaar. Je hebt keuze uit maar liefst 170 indrukwekkende, feestelijke en toch simpele recepten. Ook deelt ze kleine hapjes om mee te nemen naar vrienden of familie. Van makkelijke voorafjes, tot show-stopping hoofdgerechten zoals een geglazuurde ham, tot tongstrelende desserts waarvan iedereen gegarandeerd onder de indruk zal zijn. In dit boek draait het om liefde voor alles en iedereen. Dus ook voor de gerechten. Daarnaast zijn er ook nog een heel aantal tips om de eettafel te stylen en deze kerst een extra feestelijk tintje te geven. Kortom, met dit boek zit iedereen in het feestseizoen goed!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier kun je het boek kopen.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze waanzinnige prijs, is onderstaand winformulier invullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari 2023. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws