De mooiste looks van het Gouden Televizier-Ring Gala

We love it!

Lees ook

Het was gisteren weer zover: het Gouden Televizier-Ring Gala. Dit betekent dat menig bekend Nederland hun allermooiste outfit weer uit de kast trok om te schitteren op de rode loper. Natuurlijk ging het allemaal om de prijzen die werden uitgereikt, maar het bewonderen van de look mag niet achterblijven. Heb je het gisteren gemist? Geen zorgen! Wij zetten de winnaars én de mooiste looks voor je op een rijtje.

Winnaars

De grote winnaar van de avond was Even tot Hier, en ging er met de Televizierring vandoor. Acteur Frank Lammers won de Televizier-Ster voor beste acteur, Robbert Rodenburg viel in de prijzen met zijn serie Open Kaart en Soy Kroon won de Televizier-Ster Talent. Tim Hofman sleepte de Televisier-Ster Impact met zijn programma #BOOS, won de Televizier-Ster Presentator met Over Mijn Lijk en werd het programma Hallo, ik heb kanker bekroond met de Televizier-Ster Jeugd.

Looks

Natuurlijk gaat het bij zo’n grote avond om de prijzen, maar ook een beetje om de red carpet looks die worden geshowed. En die looks waren zeker om over te spreken. Daarom hebben wij de mooiste looks voor je op een rijtje gezet.

Gouden Kalveren

Het is druk in Nederland als het gaat om grote award shows. Zo vond afgelopen weekend nog de Gouden Kalveren plaats. Tijdens deze avond won de film Knor de prijs ‘beste film’, ontving Bon Bini Holland 3 een Gouden Kalf van het publiek en werd de serie Rampvlucht verkozen tot beste dramaserie.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook