5 tips om jullie relatie leuk en spicy te houden

Lees ook

Hebben jullie een druk bestaan? Door de dagelijkse beslommeringen en het feit dat jullie beiden hard werken, kan het gebeuren dat je langs elkaar heen leeft. Kan jullie relatie wel een oppepper gebruiken in de vorm van wat extra romantiek en quality time? Met de volgende tips kun je samen een heerlijke tijd beleven en krijgt jullie relatie weer een boost

1. Plan een romantische thuisdate

Het voordeel van thuis tijd met elkaar door te brengen, is dat je allebei op vertrouwd terrein bent. Stuur de kinderen uit logeren en plan een romantische date met zijn tweetjes. Dineer bij kaarslicht met een zacht muziekje op de achtergrond om in de stemming te komen. Wat er daarna gaat gebeuren? Eerst lekker relaxen om het eten te laten zakken en dan; just go with the flow. Met nieuwe nachtkleding, zoals een knuffelzacht, sexy nachthemd voor haar en een stoere pyjama voor heren voel je je chiquer en comfortabeler. Ontspannen een film kijken, lekker tegen elkaar aanhangen en van het een komt het ander…. Schaf een ondeugend speeltje en heerlijk geurende massageolie aan en probeer eens wat nieuws op erotisch gebied. Even echt aandacht aan elkaar geven doet wonderen!

2.  Romantische stedentrip

Een weekendje samen weg is ook een echte boost voor jullie humeur en relatie. Zo kunnen jullie de dagelijkse dingen helemaal vergeten en even focussen op een nieuwe omgeving, shoppen, lekker eten en elkaar. Alles mag, niets moet. Maak een heerlijke rondvaart door de grachten, duik een museum in en ga lekker uit eten. Om te ontspannen maak je gebruik van de wellnessfaciliteiten in het hotel. Kies een bestemming die voor jullie allebei nieuw is en ontdek de wereld!

3. Strandwandeling bij zonsondergang

Een andere, superromantische mogelijkheid, is samen een strandwandeling maken en naar de zonsondergang kijken. De sereniteit van de zee, de golven en de wind dringen tot het diepst van jullie ziel door. Het is soms misschien een beetje koud, maar reden temeer om lekker dicht tegen elkaar aan te kruipen toch? Bij terugkomst kun je in een strandtent weer lekker opwarmen met warme chocolademelk of iets anders lekkers!

4. Samen stoom afblazen in de thermen

Dé ultieme manier om te ontspannen is in de spa. Laat je heerlijk masseren, relax in het bubbelbad en reinig de poriën in de sauna. Ondertussen hebben jullie de tijd om weer eens echt te praten en nader tot elkaar te komen.

5. Doe iets geks

Onderneem samen iets nieuws; iets wat voor jullie allebei compleet onbekend is. Doe een cursus kitesurfen, salsa, kickboksen of wathever you like! Er is nog zoveel te ontdekken en beleven in de wereld. Ga samen op de spreekwoordelijke ontdekkingsreis en wie weet, hebben jullie een nieuwe hobby erbij.

Wanneer jullie regelmatig samen iets ondernemen, wordt jullie relatie en kijk op het leven steeds opnieuw geprikkeld. Zo houd je het spicy, nieuw én leuk! Overigens hoeft het dus niet altijd compleet buiten de deur te zijn. Je kunt ook thuis via Youtube een cursus massage, Thai-chi of iets anders doen. Als jullie maar tijd nemen voor elkaar en openstaan voor plezier!

Content: betaalde samenwerking | Beeld: Pexels

Laatste nieuws

Zie ook