Win: de Knit-ted Malu dress t.w.v. €159,90

Doe mee en maak kans!

Kan jouw zomergarderobe nog wel een mooie jurk gebruiken? Zoek niet verder. De Malu dress van Knit-ted is perfect voor elk moment van de dag en wij mogen er eentje weggeven. Doe snel mee!

Laidback jurk

Ongedwongen, elegant en zelfverzekerd zijn essentiële waarden voor Knit-ted en dit is precies wat de zomercollectie uitstraalt.
Als je nog op zoek bent naar een classy maar relaxte jurk, is de 100% katoenen Malu Dress van Knit-ted dé jurk voor jou. Malu is een heerlijk lichte en laidback jurk die je helemaal kunt stylen zoals je zelf wil. Je trekt hem makkelijk aan voor een dagje strand met een beach bag en slippers, maar ook naar kantoor met een paar mooie laarzen of als je ’s avonds een hapje gaat eten met een riem en pumps. Benieuwd naar de rest van de collectie? Klik hier.

Capsule garderobe

Draagbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij het Nederlandse kledingmerk Knit-ted. Het doel van het merk is om de consument te helpen een ‘capsule’ garderobe op te bouwen. Met het ontwerpen van de collecties focust Knit-ted zich daarom niet op trends, maar op tijdloze designs van duurzame materialen en hoogwaardige stofkwaliteiten die gedurende verschillende seizoenen te dragen zijn. De collecties zijn altijd elegant, modern en met elkaar te combineren en vormen zo een prachtige basis voor een duurzame kastinhoud.

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kan maken op de prachtige Malu dress van Knit-ted? Vul onderstaand winformulier in en laat als opmerking achter in welke kleur (Sand of Indigo) je de jurk zou willen ontvangen en welke maat je draagt. Doe daarna een schietgebedje naar de modegoden en wie weet ben jij de gelukkige. Succes!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 mei 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws