Anouk: ‘We waren echt even uit balans en elkaar verloren’

"Ik dacht: komt dit nog wel goed?"

Lees ook

Anouk (47) en Dominique stappen op 11 juni in het huwelijksbootje. Maar daarvoor moest nog wel aan hun relatie gesleuteld worden, vertelt de zangeres aan De Telegraaf.

Huwelijk

Op 11 juni staat Anouk op het Malieveld in Den Haag. Fans kunnen die dag niet alleen genieten van haar muziek, maar ook van haar huwelijk! Ze zal tijdens het concert namelijk haar Dominique het jawoord geven. Maar er was wel werk aan de winkel. Na de coronacrisis wist Anouk namelijk niet of een bruiloft er nog in zat…

Slagveld

De zangeres woonde lange tijd gescheiden van haar familie, omdat ze Astma heeft en koste wat het kost geen corona mocht oplopen. Toen het einde van de crisis naderde en ze weer naar huis ging, trof ze naar eigen zeggen “een slagveld aan”. De boel moest weer rechtgetrokken worden, en snel ook. “Ik heb Dominique alleen maar met gele doekjes om zijn oren lopen slaan”, aldus Anouk. Het kostte haar bijna haar relatie. “Het was pittig, we waren echt even uit balans en elkaar verloren. Dat ik dacht: komt dit nog wel goed?”

Prinsessenshit

Het kwam goed, maar wel met behulp van een communicatiecoach. “We kregen huiswerk mee en zo, maar dat heeft ons erg goed gedaan. Anders weet ik niet of het goed gekomen was”, vertelt ze. Dus de bruiloft komt er, al had het van haar niet gehoeven, en groots ook. Dat is namelijk de wens van Dominique. Het zou zelfs zomaar eens kunnen dat we de stoere rockchick straks in een witte prinsessenjurk zien verschijnen. “Ik had al twintig jurken uitgekozen en naar hem doorgestuurd. Hij vond het allemaal niks, niet ’trouwerij’ genoeg, en kwam terug met van die prinsessenshit”, vertelt ze aan de krant. “Maar echt, ik wil het zoals hij wil. Als ik daarvoor een gekke jurk aan moet, whatever. Hebben mijn vrienden en kennissen ook wat te lachen die dag.”

Bron: RTL, De Telegraaf | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook