Sandra Bullock heeft spijt van deze film: 'Ik schaam me nog steeds'

Als het aan haar lag had ze de film nooit gedaan.

Sandra Bullock heeft een heel aantal films op haar cv staan, maar er is er maar ééntje waar ze echt spijt van heeft.

Speed

Samen met haar The Lost City-collega Daniel Radcliffe sprak Sandra in een interview met TooFab over haar filmcarrière. Op de vraag of ze spijt had van een film, liet ze weten dat ze Speed 2: Cruise Controle achteraf "nergens op vindt slaan." Volgens haar was de film sloom en saai. De film was dan ook geen succes.

Geen fans

De film uit 1997 is een vervolg op het eerste deel Speed en gaat over Annie (Sandra Bullock) en haar vriend (Jason Patric) die proberen te voorkomen dat het cruiseschip waar ze op zitten crasht. In het eerste deel van de film was Keanu Reeves haar costar, maar hij keerde voor de tweede film niet terug. En dan had Sandra naar eigen zeggen ook niet moeten doen. "Het is een film waarvan ik wou dat ik hem niet had gedaan", zegt ze. "Er kwamen ook geen fans op af."

Break

Binnenkort is de actrice te zien in de nieuwe film The Lost City en in de film Bullet Train van Brad Pitt. Daarna zal het even stil blijven rondom Sandra, want ze stopt voorlopig met acteren. De brunette laat weten dat ze zich wil focussen op haar twee kinderen, Louis (11) en Lailah (9).

Bron: CNN, HLN | Beeld: BrunoPress