Ellemieke Vermolen: ‘Ik ben happy, alleen het gouden randje zit er nog niet omheen’

“Ik word ook weer gelukkig, dat weet ik ook.”

Lees ook

In een openhartig gesprek met Ruud de Wild in de podcast 30 MINUTEN RAUW vertelt Ellemieke Vermolen over haar liefdesleven. “Ik word ook weer gelukkig, dat weet ik ook.”

Naar elkaar toe gegroeid

In de podcast blikt Ellemieke terug op haar liefdesleven en de scheiding van Sergio Herman. Het intens droevige verlies van zoontje Josha in 2017 had niets met hun breuk te maken, laat Ellemieke weten. “We hebben het wel alle twee op onze eigen manier verwerkt, waardoor we natuurlijk wel een stukje uit elkaar zijn gegroeid. Maar daarna ook wel weer naar elkaar toe zijn gegroeid, door zo’n gebeurtenis.”

Nergens spijt van

Een andere ‘ex’ die Ruud de Wild aankaart in de podcast is Jan Smit. “Dat is nooit echt een relatie geweest”, laat Ellemieke horen. “Dat was drie maanden verliefdheid en yolo, noem ik dat. Het was ontzettend gezellig samen. Niets ten nadele van Jan, die een topgast is, maar een relatie kun je dat niet noemen.”

In ieder geval heeft Ellemieke nergens spijt van als het aankomt op de liefde. “Nee. Nul. Ik ben niet zo ingesteld om achteruit te kijken en na te denken over ‘shit, dat had ik anders moeten doen’”, vertelt ze in het podcastinterview. “Het zijn voor mij allemaal levenslessen en ervaringen. Ik ben er een rijker en mooier mens door geworden.”

Nieuwe liefde

Ruim een jaar na de breuk tussen Sergio Herman en Ellemieke Vermolen gaat het al een stuk beter tussen hen. “We doen allebei enorm ons best en ik ben blij dat hij weer gelukkig is met iemand. Ik hoop dat ‘ie gelukkig blijft, dat gun ik hem echt. En ik word ook weer gelukkig, dat weet ik ook. Op een gegeven moment ben je gewoon weer toe aan een leuk iemand in je leven.”

Eerder vertelde Ellemieke ook al aan Beau Monde dat ze met positieve blik naar de toekomst kijkt. “Ik sta echt achter de uitspraak What doesn’t kill you makes you stronger. Ik blijf groeien en ik probeer uit alles het positieve te halen. (…) Ik ben happy, alleen het gouden randje zit er nog niet omheen. Dat komt wel.”

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook