Paris Fashion Week: de mooiste streetstyle looks

Minstens zo interessant als de catwalk looks, is de streetstyle.

Deze week staat Parijs in het teken van mode voor Paris Fashion Week. Fashionliefhebbers van over heel Europa zijn in de Franse hoofdstad te vinden om de autumn/winter 2022-collecties te aanschouwen. Maar minstens zo interessant zijn de streetstyle-looks.

Stijl

Na New York, Londen en Milaan is de top van de modewereld -van pers tot inkopers tot modellen tot inluencers- nu neergestreken in Parijs. De grootste designers laten hun collecties voor het najaar zien op de catwalk. Denk aan Dior, Chanel, Valentino, Louis Vuitton en nog veel meer. Naast het bezoeken van catwalk shows, showrooms en digitale presentaties, loopt de fashion crowd ook door de straten van Parijs om hun gevoel voor stijl aan de wereld te tonen.

Inspiratie

Niet alleen de runways bieden brengen ons op mooie fashion-ideeën, ook de opvallende streetstyle-looks zorgen voor veel inspiratie. Ondanks het frisse weer, pakten modeliefhebbers uit met hun looks. Van statement tassen tot oversized blazers en alle tinten bruin tot colour blocking; we zagen minimalistische looks, maar ook een handvol kleurrijke outfits. Kijk mee.

Fall/winter

Paris Fashion Week was na New York Fashion Week, London Fashion Week en Milaan Fashion Week de laatste fashion week van het seizoen. Designers lieten hun Fall/Winter 2022 collecties zien en modellen liepen in de mooiste creaties over de catwalk. De lente staat misschien wel voor de deur, wij kunnen niet nu al niet wachten op het najaar!

Bron: Vogue US | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws