Zien: de digitale covers van ons grote lente modenummer

Niet één, maar zes extra covers!

Het grote lente modenummer van Elegance ligt in de winkel! Speciaal daarvoor hebben we niet één, maar zes extra digitale covers. Kijk mee!

Lentenummer

Het lentenummer zit boordevol looks die het komende seizoen de mode bepalen: van stijlvolle athleisure – sportleggings, joggingpakken en tops die je zowel in als buiten de sportschool draagt – tot vrouwelijke looks in pasteltinten, waarvan lichtgeel leer de grootste verrassing is van het seizoen.

Hoofdredactrice Hilde: "Waar ik me bij herfstmode altijd verheug op dat knusse en warme, voelt de lente elk jaar weer fris. Alsof we allemaal aan iets nieuws beginnen. Ik ben benieuwd wat dit jaar en dit nieuwe seizoen ons gaat brengen. En op mijn mode wishlist staat nu natuurlijk een zachtgele leren tas. Wat staat er op die van jou?"

Trui & broek: Hugo Boss
Top, broek, laarzen & sieraden: Louis Vuitton
Blazer & broek: Marina Rinaldi | Body: Good American | Tas: Bvlgari
Trui, rok & schoenen: Prada
Top, rok & sieraden: Chanel | Hoed: Demure
Top, rok & jas: Max Mara

In deze editie shop je heel veel fijne mode voor de lente, nemen we een kijkje binnen bij een rustiek huis in de zuidelijke hooglanden van Australië en delen we de beste tips voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius. Ook spreken we Tine Joustra en Reinout Bussemaker voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk en neemt couturier Achmed Oso ons mee in zijn week. Verder lees je alles over de Sex and the city-sequel And just like that die binnenkort te zien is op HBO Max. Natuurlijk vind je zoals altijd ook het nieuwste woon-, travel- en culinieuws en culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en boeken. Haal hem dus snel in huis!

Fotografie: Martijn Senders | Fashion Director: Pedro Dias