Nicole Kidman maakt tongen los in weinig verhullende outfit

Eén ding is zeker: het is een spraakmakende cover.

Nicole Kidman (54) schittert in slechts een crop top en minirokje op de cover van de Vanity Fair Hollywood Issue. De meningen over de styling zijn verdeeld, maar één ding is zeker: de actrice heeft nu al de meest spraakmakende cover van het jaar op haar naam staan.

Spraakmakend

De Hollywood Issue van het magazine verscheen met maar liefst acht verschillende covers met op iedere een andere getalenteerde Hollywood ster. De meest besproken cover is toch wel die van Nicole Kidman. De actrice draagt een crop top en bijpassende bralette van Miu Miu, geheel in schoolgirl style. Ze laat daarbij flink wat van haar lichaam zien, waaronder haar afgetrainde buikspieren.

De shoot werd gestyled door Katie Grand, voormalig hoofdredactrice van Love Magazine, en een van de meest gerespecteerde stylisten uit de industrie.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicole Kidman (@nicolekidman)

Kritiek

Ondanks dat de Being the Ricardos-ster alles kan hebben, verschenen er bij deze look toch wat vraagtekens bij volgers. Zo vindt de één de outfit te jong, vindt een ander dat Nicole teveel van haar lichaam laat zien en vindt weer een ander de outfit niet passen bij een gerespecteerde actrice.

Aan de andere kant zijn er ook mensen die terecht hun vraagtekens zetten bij de kritiek. “Waarom mag een 54-jarige vrouw haar lichaam niet laten zien als ze dat wil?” vraagt iemand zich af. “Waarom mag een 54-jarige vrouw zich niet jeugdig kleden als ze dat wil? Wie heeft überhaupt bedacht dat iets alleen door een bepaalde leeftijd gedragen mag worden?” Een ander reageert: “Als het een man was met weinig kleding, had niemand deze opmerkingen gemaakt.”

Daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten: Nicole is prachtig, ongeacht wat ze aan heeft, hoe oud ze is en wat haar status als actrice is.

Bron: US Weekly, Vanity Fair | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws