Win: 3x bruin suède laarzen van Shabbies Amsterdam t.w.v. €239,95

Doe mee en maak kans!

Wil jij 2022 in met splinternieuwe boots aan je voeten? Dat snappen we! We hebben dan ook goed nieuws: je maakt maar liefst drie keer kans op een paar waanzinnige laarzen van Shabbies Amsterdam.

Fall Winter collectie

De najaarscollectie van Shabbies Amsterdam zit weer bomvol pareltjes die je met liefde aan je garderobe toevoegt. Van mooie basic schoenen tot trendy items die iedere outfit een boost geven. Denk aan knee high boots die zo van de catwalk af lijken te komen, Western details en chunky zolen.

Eén van onze favorieten is toch wel de bruin gewaxte suède laars. Stoer door de profielzool, het ietwat ruige leer en het decoratieve bandje ter hoogte van de enkel. Maar ook vrouwelijk dankzij de hak en smallere neus. De boots zien er niet alleen te gek uit, ze lopen ook heerlijk. Dankzij de blokhak wandel je er zo een hele middag op en de dikke zool zorgt voor extra grip. Draag ze met een verwassen jeans, of onder een knielange spijkerrok. Ook in de zomer staan ze prachtig onder een langere jurk.

Shabbies

Win, win, win!

Wil jij kans maken op de bruin suéde gewaxte laarzen van Shabbies Amsterdam? Wij mogen drie paar weggeven! Vul onderstaand winformulier in, laat als reactie je schoenmaat achter en duimen maar. Vergeet ook niet @shabbiesamsterdam op Instagram te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 3 januari 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws