Friday Favourites van hoofdredacteur Hilde Veeren

Creëer nu jouw eigen look met de favorieten van Hilde. Go!

Lees ook

Bij Friday Favourites delen we vijf heerlijke items om het weekend mee in te luiden.

Hilde Veeren: “Kerst gaat bijna van start. Met de lockdown wordt het helaas nog steeds niet zoals normaal, maar we moeten er desondanks thuis toch een feestje van proberen te maken met alle maatregelen van dien. De voorpret begint voor mij altijd bij het kiezen van de outfit. Dit jaar ga ik voor een combinatie tussen comfy en chique. Een touch of gold maakt de look compleet. ”

Stijlvol naar elke gelegenheid

Naast een knus kerstdiner at home kun je deze outfit natuurlijk voor meerdere gelegenheden – zoals een vrijdagmiddag borrel of een romantische date night – gebruiken. Uiteraard voor alle evenementen ná de lockdown, maar ook thuis kun je het een en ander organiseren. Het heerlijke vest van Amiamalia geeft de gehele outfit een casual touch waardoor je nooit te overdressed bent. Yes!

Outfit details

Deze schitterende jurk heeft een fluwele look and feel. Dit voelt ten eerste onwijs zacht aan én geeft je outfit direct een luxueuze uitstraling. De haklaars is een ware eyecatcher door de metallic print en fleurt de zwarte jurk binnen no time op. Aan fijne accessoires mag het ook niet ontbreken en dan is deze ring van Ole Lynggaard toch wel een grote favoriet. Wil je het helemaal afmaken? Voeg deze sterren tas aan de look toe et voilà!

 

Iedere vrijdag deelt Elegance hoofdredacteur Hilde haar fashion wishlist van het moment. Van de meest comfy homewear tot een stoere jeans en van heerlijke truien tot mooie mantels. Maar ook musthave tassen, schoenen en sieren. Kortom, heerlijke items waar jij weer inspiratie van kunt opdoen. Tot volgende week!

Laatste nieuws

Zie ook