Deze modekleuren gaan we volgend jaar veel zien

Welke is jouw favoriet?

Nieuw jaar, nieuwe modetrends. Ook de kleuren waarin jij je vertoont gaan weer veranderen. Benieuwd welke modekleuren volgend jaar in iedere garderobe zullen opduiken? Wij sommen ze voor je op.

Oatmeal

Velen zien havermout als een warm en vullend ontbijt, maar next year wordt dit een van de kleuren om je in te hullen. De zachte kleur geeft je wintergarderobe een warme touch, zonder het te zomers te maken. Overigens beperkt oatmeal zich niet helemaal tot een kleur. Het gaat om kleding met een grijze, gele en witte ondertoon. Een perfecte kleur voor een winterjas, trui of pantalon. Of draag deze kleur in een monochroom outfit. Het kan allemaal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Skye (@_jessicaskye)

Oranje

In Nederland dragen de meesten alleen tijdens het WK, EK en Koningsdag oranje, maar daar gaat volgend jaar verandering inkomen. Tangerine is hot! Ga voor een knaloranje blazer of jurk. Is dat iets te veel van het goede? Dan kun je ook oranje accessoires opnemen in je garderobe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Olijfgroen

Een knusse kleur die eigenlijk nooit out of style raakt? Dat is wel de olijfkleur. Zeker als je van een neutraal kleurpalet houdt – maar even wat anders wilt dan wit, beige, bruin, taupe of zwart –, kun je olijfgroen er veilig in opnemen zonder te veel af te wijken van je persoonlijke stijl. It works!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dawn Tan (@dawn.tan)

Chocoladebruin

Nog een kleur die perfect is voor degenen die houden van een neutraal kleurenpalet: chocoladebruin. De diepbruine kleur is een klassieker onder de neutrale kleuren en benadrukt een elegante stijl.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

Merlot

Niet alleen een heerlijk drankje, maar ook een fantastische kleur. De dieprode toon kunnen we in de modewereld niet meer wegdenken en volgend jaar gaan we nog meer van de kleur zien. Normaal gesproken associëren we de kleur met kerst, maar binnenkort gaan we helemaal loskomen van dit gedachtegoed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monikh (@monikh)

Trend

Deze mooie najaarskleuren, van licht tot donker en van subtiel tot opvallend, ga je begin volgend jaar veel zien. Ga jij voor een chocoladebruine teddy coat, een olijfgroene pantalon of oranje blazer? Bij zowel designermerken als high street merken is genoeg te vinden, dus laat de fashion zoektocht maar beginnen.

Bron: Marie Claire | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws