Wauw: dit zijn de 13 mooiste adventskalenders van 2021

Merry Christmas!

December staat voor de deur en dat betekent ook dat het tijd is om een adventskalender in huis te halen. Want zeg nou eerlijk: er is toch geen leukere manier om af te tellen tot kerst? Wij hebben de mooiste voor je verzameld.

Aqua di Parma

De adventskalender van Acqua di Parma is – hoe kan het ook anders – intens Parma-geel van kleur en is geïnspireerd op de iconische ronde dozen van het merk, én versierd met een dynamische print van modeontwerper Emilio Pucci. Achter elk raampje van de kalender gaat dagelijks een nieuwe verrassing schuil. Van geuren tot een kaars speciaal voor kerstavond en van een body lotion tot een hair mist: er is van alles te vinden in de adventskalender. Je koop hem hier.

Dior

Voor de Dior Adventskalender creëerde kunstenares Alice Shirley een betoverende bloemenwereld van nachtblauwe bladeren en gouden winterknoppen, die tot leven komen als een toneelvoorstelling wanneer het doek opgaat. Tussen de stralende bloemblaadjes en armen vol buitengewone bloemen vliegen wonderbaarlijke, kleurrijke bijen en vlinders. Open één voor één de 24 vensters van de adventskalender en ontdek elke dag een nieuwe Dior-verrassing om de dagen tot Kerstavond te vullen met magie en verwondering. Je koopt hem hier.

Charlotte Tilbury

Ook dit jaar verrast Charlotte Tilbury weer met een schitterende adventskalender: de Beauty Dreams & Secrets adventskalender. In het beautykastje ontdek je Charlotte's magische wereld van make-up en huidverzorging. Je vindt een beautygeheim in ieder vakje, met een totaal van 12 mooie cadeaus. Er zitten 3 full-size en 9 travel-size producten in waarmee je een volledige look kunt creëren. Extra leuk: ook de fonkelnieuwe Pillow Talk kleur Chameleon zit erin! Je shopt hem hier.

Shiseido

Shiseido neemt je mee naar Tokio voor een magische reis en een adembenemende Hanabi Show. In de adventskalender vind je 24 geweldige verrassingen - van huidverzorgingsproducten en make-up tot parfums - zodat je de essentie van Japanse schoonheid kunt ervaren terwijl je aftelt naar kerst. Je shopt hem hier.

L’Occitane

L'Occitane heeft dit jaar maar liefst drie adventskalenders. In De Geschenkenfabriek zit een selectie van de favoriete producten, zoals

de emblematische Verbena en Almond lichaamsverzorging, premium gezichtsverzorging en natuurlijk de onmisbare Immortelle Reset Serum. In de Karstcassettes ontdek je 24 uitzonderlijke verrassingen - elke week een full-size product, vijf mini- handcrèmes, bestsellers en nieuwe parfums. In de Infiniment Provence heeft L'Occitane haar duurzame aanpak verder doorgevoerd: de adventskalender is gemaakt van gerecycled katoen en kan elk jaar opnieuw gebruikt worden. Je shopt ze hier.

Jo Malone

De Jo Malone London Adventskalender is terug met een schitterende selectie van geuren. Exclusieve producten, feestelijke favorieten in miniatuur en een 30 ml Cologne wachten achter de deurtjes om onthuld te worden. Je shopt hem hier.

Babor

De BABOR adventskalender van dit jaar nodigt je uit voor een 24-daagse ontdekkingsreis. Elk venster van de in feestelijk zwart, wit en edel goud uitgevoerde kalender vertelt op sierlijke wijze een verhaaltje uit BABOR’s geschiedenis. Achter 24 deurtjes zitten

de perfect op elkaar afgestemde ampullen met werkstoffen verstopt, zodat jij een stralend mooie, jeugdige huid voor Kerstmis hebt. Extra leuk: de kalender kan gepersonaliseerd worden met een gewenste naam. Ook leuk om cadeau te geven dus! Je shopt hem hier.

Molton Brown

Tel af tot Kerstmis met de prachtige adventskalender van Molton Brown. Achter de deurtjes van de oorspronkelijke salon vind je een feest van geuren: je ontdekt verwennerijen voor het lichaam en thuis. Fijn: dit artikel heeft het Leaping Bunny keurmerk. Dit betekent dat het op geen enkele manier op dieren is getest. Je shopt hem hier.

Goodiebox

De adventskalender van Goodiebox doet z'n naam eer aan en zit – inderdaad – vol met goodies. In deze box zitten 24 verwenproducten van merken als Avant Skincare, NailsINC en Starskin. Leuk om te krijgen en om te geven. Je shopt hem hier.

Rituals

Samen met Rituals kun je de dagen tot Kerstmis aftellen. Rituals heeft dit jaar een 2D en 3D Adventskalender. Elke adventskalender bevat 24 luxe cadeautjes en vreugdevolle momenten die jou en je huis oplichten, waaronder vier mini-adventskaarsen op elke zondag en andere speciale producten die exclusief voor The Ritual of Advent zijn ontworpen. Je shopt ze hier.

Clinique

In deze adventskalender vind je al Clinique's beste huidverzorgingsproducten en make-upproducten! De 24-delige discovery-geschenkset is perfect om alle producten te kunnen uitproberen. In de kalender zitten onder andere het 3-stappen huidverzorgingssysteem, de bekroonde hydraterende crème, de best verkopende lippenstift, de meest populaire make-up remover en nog veel meer. Je shopt hem hier.

Lush

De Lush-adventskalender is wederom een lust voor het oog én is gemaakt van 100% gerecyclede materialen. De box bevat 25 vegan producten waarvan 6 producten exclusief verkrijgbaar zijn in de adventskalender. Je shopt hem hier.

HappySoaps

Ieder jaar worden er tijdens de feestdagen nog steeds onnodig veel plastic producten cadeau gedaan. Tijd voor verandering! HappySoaps introduceert voor de feestdagen twee luxe Adventskalenders met de lekkerste plasticvrije verzorgingsproducten in full-size. De inhoud is niet alleen 100% plasticvrij, maar ook vegan en bevat geen palmolie, zit vol met natuurlijke ingrediënten en handgemaakt in Nederland. Je shopt hem hier.