Deze budget friendly ZARA tas vliegt als warme broodjes over de toonbank

Wij snappen wel waarom dit pareltje zo gewild is!

Lees ook

Een Chanel 2.55, Dior Saddle Bag of Balenciaga City Bag… Staat jouw wishlist vol met prachtige, maar ook dure, tassen? Gelukkig heeft ZARA nu een pareltje die net zo luxe oogt als een designertas, maar met een veel fijner prijskaartje eraan. Niet gek dus dat-ie heel gewild is!

Chain bag

Het aankomende seizoen mogen de felle kleuren gezien worden, dus ook als het gaat om je tas. De gewatteerde chain bag van ZARA werd onlangs gelanceerd in meerdere felle kleuren en ging voor een fijn prijsje in de verkoop. Niet gek dat menig modeliefhebber de tas hierom al om zijn of haar arm heeft hangen.

Verschillende varianten

ZARA merkte de populariteit van de tas obviously ook op en bedacht hierom nog een aantal extra variaties op de populaire chain bag. Zo is de tas nu ook verkrijgbaar in een groter én kleiner formaat. Op dit moment kan je kiezen uit de kleuren lichtroze, felroze, knalgroen, lila, rood, creme en lichtgeel. Uhm, dat wordt nog lastig kiezen.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door S A R A H (@sarahwhnr)

We know, het is lastig kiezen. Gelukkig hoef je voor de tas niet heel diep in de buidel te tasten, aangezien ZARA ‘m voor nog geen €26 verkoopt. Dan maar alle kleuren kiezen?

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook