Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het meest opvallende modenieuws van deze week.

ANINE BING introduceert de Nico Bag

Groot nieuws voor ANINE BING: het merk lanceert misschien wel één van hun mooiste items, de Nico Bag. Een echte musthave tas met pied-de-poule print. Een tijdloze parel die overal bij gedragen kan worden. Simpel, maar chic. En genoeg ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden! Je shopt hem hier.

Anine Bing

Warenhuis TK Maxx opent haar grootste Nederlandse winkel in hartje Amsterdam

TK Maxx opent in 2022 haar grootste Nederlandse warenhuis aan het Damrak in Amsterdam. Het warenhuis biedt precies waar het hart van menig shop-fan sneller van gaat kloppen: grote merken en designeritems, en alles in de winkel tot 60% goedkoper dan de adviesprijs, iedere dag! De nieuwe winkel biedt, met haar vijf verdiepingen en totale oppervlakte van ongeveer 4.400 vierkante meter, alles onder één dak: van mode en schoenen voor het hele gezin tot accessoires, beauty, speelgoed en homeware. Nog even geduld… In de tussentijd vind je hier een andere TK Maxx winkel.

TK Maxx

Dolly Sports verkoopt re-wear collectie op The Next Closet

Leuk nieuws! De re-wear lijn van Dolly Sports is nu te koop op The Next Closet. Gedurende drie maanden wordt deze lijn exclusief aangeboden op het grootste platform van tweedehands designermode van de Benelux. Nog niet bekend met Dolly Sports? Het merk maakt iconische sportieve vrijetijdsartikelen. Deze limited edition collectie is gemaakt van leftover materialen en reworked retro-vondsten. Dolly maakte de keuze om bestaande materialen te sourcen en retro vondsten te hergebruiken en The Next Closet is uiteraard groot voorstander van dit besluit! Samen met Dolly stimuleert The Next Closet een sportieve levensstijl met pre-loved fashion. Je shopt de items hier.

Dolly Sports

Dit wil je: Acne Studios x Mytheresa Exclusives Capsule Collection

De capsule collectie bestaat uit 20 stukken ready-to-wear, accessories en schoenen in neutrale kleuren -zoals beige, camel en khaki- met a touch of lila. De puffy winterjas is het pronkstuk van de collectie, maar ook de grofgebreide trui en jurk van mohair mogen er wezen. Qua accessoires zijn onze favorieten de dikke gebreide handschoenen, mooie lange sjaals en hoge fluffy laarzen. Zelf kijken? Klik hier.

Acne x MyTheresa

Cartier presenteert: the Cartier Culture of Design Pop-Up Boutique

Om vijf jaar Cartier in de Bijenkorf Amsterdam te vieren, opent het juwelenhuis de Cartier Culture of Design Pop-Up Boutique. Een boetiek waar de meest iconische sieraden uit de geschiedenis van Cartier kunt bewonderen. De pop-up boetiek is tussen 19 oktober en 9 januari te bezoeken in de Bijenkorf Amsterdam. Meer info vind je hier.

Cartier

Vagabond lanceert Atelier collectie

Het Zweedse schoenenmerk Vagabond Shoemakers brengt in oktober hun vierde Atelier by Vagabond-damescollectie uit, zoals altijd gemaakt van hoogwaardige materialen en met veel aandacht voor detail. Het is hun meest persoonlijke Atelier-collectie tot nu toe, geïnspireerd op het afgelopen jaar. Dit keer niet door de schoonheid en de creativiteit ervan, maar heeft het ontwerpteam de wrangheid geïnterpreteerd die het afgelopen jaar zo aanwezig was in de wereld. Het resultaat zijn stukken waarin verfijnd vakmanschap wordt gecombineerd met eigenzinnige elementen zoals afgesneden teenvormen en schuine silhouetten. In de 17-delige collectie vind je hoge rijlaarzen, halfhoge schachten, loafers en het statement-stuk van de collectie: de laag uitgesneden enkellaarzen Salma. Je shopt de collectie hier.

Vagabond

Laatste nieuws