Geweldig: Carrie Bradshaws iconische SATC appartement staat op Airbnb

And just like that... kun je overnachten à la Carrie Bradshaw.

Lees ook

Geef toe: ook jij hebt tijdens het kijken van Sex and the City weleens weggedroomd bij het appartement (en vooral die walk-in closet!) van Carrie Bradshaw. Goed nieuws: Carrie Bradshaws appartement zou zomaar eventjes jouw appartement kunnen zijn!

Iconisch appartement

Om Carrie maar even te citeren: “In New York ben je altijd aan het zoeken naar een baan, een vriend of een appartement.” Gelukkig hoef je je nu om één ding minder zorgen te maken. Je kunt namelijk Carries stulpje huren.

We vallen maar gelijk met de deur in huis: het is niet het echte appartement van miss Carrie. Airbnb heeft namelijk in samenwerking met Sarah Jessica Parker haar appartement uit SATC volledig nagebouwd. Inclusief iconische blauwe walk-in closet en hét bureau waar Carrie al haar stukken tikte. Op Instagram deelt SJP trots enkele foto’s van haar SATC-stulpje. “Het is geweldig om weer op zo’n vertrouwde plek te zijn, en we denken dat jullie zullen genieten van de reminders aan Carrie die je overal in dit appartement vindt. Dus kijk gerust wat er in die kledingkast hangt, probeer eens iets te schrijven en drink absoluut een Cosmo”, aldus de actrice.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)

One night only

Tot onze grote verbazing hoef je geen fortuin neer te leggen om een nacht door te brengen in het brownstone appartement van Carrie. Een nachtje kost slechts 23 dollar (20 euro). Er is helaas wel een catch: je kunt het appartement niet onbeperkt huren. Het stulpje is alleen open op 12 en 13 november, dus je moet er snel bij zijn. Vanaf 8 november 12.00 uur EST (17.00 uur Nederlandse tijd) kun je een poging doen om te overnachten in het iconische SATC-appartement. Good luck!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)

Bron: Marie Claire | Beeld: SATC

Laatste nieuws

Zie ook